O ile rzeczywiście akcje należą do NORDSTONE (w co wątpię) - to list intencyjny z MF mógł podpisać np. ktoś z NORDSTONE.
Ale coś mi mówi, że NORDSTONE musi ostatecznie zapomnieć o tych akcjach.
a dlaczego wątpisz w to, że PL Nordstone nie ma tych akcji?masz jakiś wyrok sądu na potwierdzenie tego?ja nie słyszałem za to aby Pan Nalepa miał jakiś kwit w ręku.
ja nie widzialem ani jednego kwitu na potwierdzenie tego ze wlascicielem akcji jest nordstone. jakby byl wlascicielem to na co czekaja? gdzie jest ich zarzad i rad nadzorcza?
pl nordstone i markom klamia widonie rozpowszechniajac informacje ze oni sa wlascicielami.
A nie przyszło komuś do głowy , że aby coś zrobić w spółce to potrzeba zwołać walne?A czy Pan Nalepa zwoła walne? Przecież wie że punkty na walnym będą np brzmiały powołanie biegłego rewidenta a on tego chce uniknąć to już wiemy.
a kwity o sprzedaży akcji były pokazane rok temu na konferencji w warszawie, ale prezes do dzisiaj nie wpisał nordstone do księgi akcyjnej, bo "renomowane" ale jakie? kancelarie powiedziały mu że on tych akcji nie sprzedał.
skoro na lewo i prawo nordstone pluje, ze to on ma glejt, ze jest wlasicicelem akcji to znaczy ze podpisali z nordstone. chyna ze nordstone tylko blefuje ze jest wlascicielem :)
A czy ta spółka jeszcze istnieje. Jakieś podniety kupił nie kupił, notowania KNF zawiesił a P. Nalepa ma to w nosie. Może już nigdy nie zostaną odwieszone ?
Jakaś merytoryczna odpowiedź ?