• szacun dla OFE Autor: ~noi [89.79.243.*]
    .Właśnie tak szanują nasze emerytury.
  • Re: szacun dla OFE Autor: ~leon [37.8.207.*]
    a ja nie chcem ani OFE ani ZUSu - chcem za moje pieniążki cieżko zarobione kupować co chce, np polskie firmy,autostrady i czerpać zyski z tego .
    A ofe niech nawet 5% bierze prowizji ale z tego co zarobi a nie za free kase mendy biorą ,sam 100% smigłem od stycznia bez niczyjej pomocy.
  • Re: szacun dla OFE Autor: ~abchdki [178.36.230.*]
    Fakt,
    ledwie Rostowski zaczął mówić a kursy na WIG20 spada na pysk a OFE spier.... z GPW.
    Coś czuję, że ciężkie czasy przychodzą dla akcji i GPW.
    A nie mógł Rostowski tego powiedzieć 3-5 dni temu? Wtedy bylibyśmy już po korekcie a tak nadal kurs jest zwalany przez grubasów w dół!
    Trzeba jechać na wakacje, odstresować sie i wrócić do GPW ok. października kiedy zawierucha minie.
    Do całości jeszcze brakuje mi tylko ch... wyników Syntka i będę musiał"Anię" przepraszać i kupić jej kwiatka za to co pisała o kursie z 3 z przodu!
    Wildze swoje zyski dopiero w przyszłym roku ale wcześniej dokupię trochę papieru aby średni kurs obniżyć.
    A co do OFE niestety Rostowski ma racje na ich temat..... liczy sie tylko ich zysk a nie nasze "przyszłe" emerytury. A jeżeli ktoś z Was pisze o tym, że on nie chce płacić składek na ZUS, OFE czy inne badziewie to chyba nikt w rodzinie mu nie choruje albo nie przebywał w szpitalu czego mu oczywiście nie życzę. Więcej empatii ... bo na Twój sukces pracuje wiele, wielu "oszukanych" inwestorów.
[x]
SYNTHOS -0,20% 4,89 2018-01-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.