• cisza... Autor: ~Jac19751 [83.11.153.*]
    Niedługo rozstrzygnięcie kierunku w którym pójdziemy na graalu.
  • Re: cisza... Autor: fundamentalista [213.227.99.*]
    Masz na myśli walne? Przydałaby się dywidenda...Seko wypłaca dywidendę i proszę jak ładnie poszło do góry a my w dół... i to ma być lider rynku?!
  • Re: cisza... Autor: ~jac19751 [83.11.153.*]
    Kiedy kupujesz? Gdy jest tanio, czy gdy jest drogo....:))
    Kupiłem już dawno, teraz czekam aż będę mógł sensownie sprzedać:)
  • Re: cisza... Autor: ~greatmongo [62.80.0.*]
    Nie ma szans na dywidende na Graalu bo nawet nie jest w sprawach rozpatrywanych na walnym.

Bedzie przedluzenie skupu i tyle.

• Re: cisza... Autor: ~tampere244 [84.176.167.*]
    Cisza to jest na pewno w sprawie raportu rocznego Supefisha za 2012. Widzial go ktos? Nikogo nie ciekawi? Bo mnie bardzo..
    "Zwyczajne Walne Zgromadzenie GRAAL S.A. w związku z osiągnięciem w 2012 roku zysku netto w wysokości 14.979.809,06 zł (czternaście milionów dziewięćset siedemdziesiąt dziewięć tysięcy osiemset dziewięć złotych i 06/100) postanawia przeznaczyć go w całości na kapitał zapasowy.".
    A mogliby przeznaczyć te 30% zysku na dywidendę. Wyszło by ok 55 gr na akcję i rozmawialibyśmy o zupełnie innych poziomach kursu. A tak to dalej jest kiszonka
  • Re: cisza... Autor: ~tampere244 [84.176.157.*]
    Sprawdzilem. Zarzad Superfisha do dzisiaj nie zlozyl w sadzie sprawozdania za 2012. Do piatku maja jeszcze czas. Ciekawe w jakiej atmosferze przebiega walne. Swoja droga ciekawi mnei rowniez, dlaczego w oficjalnych raportach nie wykazywane jest 2,5% akcji jakie trzyma powiazana z Kowalskim Tunafish. Ma ktos pomysl dlaczego nie ma tego obowiazku? Bardzo mila by byla tez niespodzianka, gdybysmy dowiedzieli sie, ze Tunafish ma juz 4,99 % akcji :)
  • Re: cisza... Autor: ~Jac19751 [83.23.7.*]
    Możesz przyblizyć mi o co Tobie chodzi z tym raportem superfisha? Chwalisz się czy żalisz:)?
    Raczej sobie we wszystkich kierunkach gdybam.

Audytor w raporcie z badania sprawozdania za 2012 w Graalu napisal, ze w badaniu nie uczestniczyl raport roczny za SF tzn. zarzad mu tego dokumentu nie przedlozyl. Tzn. dzisiaj zatwierdzaja sprawozdanie niedokonca jasne i rzetelne w mojej ocenie.

W sadzie do dzisiaj tez SF nie zlozyl raportu z dzialnosci za 2012.

Kumasz?
  • Re: cisza... Autor: ~Jac19751 [83.20.91.*]
    dla mnie to bezsensowne drążenie nieistotnego tematu...złożenia bądź nie raportu superfisha.Jaki to ma wpływ na zyski spółki oraz prowadzony bayback...
    Wiesz co, masz racje, to zupelnie bezsensowne...
  • Re: cisza... Autor: ~Jac19751 [83.25.159.*]
    dzisiaj znowóż tanio dawali.. to brałem:)
  • Re: cisza... Autor: ~mmmm [95.160.66.*]
    ile? 100 szt? bo jakoś nie wiedziłem większego brania:)
  • Re: cisza... Autor: ~tampere244 [84.176.156.*]
    No i dobrze, ze Jacek inwestuje. Moze podciagnie kurs do gory.

Wyglada na to, ze na tegoroczne walne nie wybral sie przedstawiciel funduszu Aegon. Zenada totalna.

Poza tym z rachunkow wynika mi, ze w glosowaniu uczestniczyli

1. Bogusla
    2. Tuna Fish
    3. plus ktos z 12.100 akcji (byc moze to tez Tuna Fish)

Robert ma teraz kolejne dwa lata na skup. Nie sadze tez by mial potrzebe sie goraczkowac i ciagnac kurs do gory. Ja przynajmniej szykuje sie na 2 lata kiblowania z papierem :)

W przejecie tez jakos nie chce mi sie wierzyc.
[x]
GRAAL -2,30% 21,50 2025-06-16 12:01:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.