proste liczenie -1mln albo -1.5mln co pewnie nic nie zmienia i tak wartosc na dzisiaj akcji to promocja i przestan juz Niki plakac- sprzedaj i zapomnij albo kup cos lepszego
jurek jak ty mogłeś wypisywać te swoje głupoty o 5 zł to mnie też wolno pisać to co uważam. A ty dobieraj i zbieraj wszystko do 2 zł bo to przecież promocja. A jakbyś chciał podyskutować leszczu merytorycznie to zadaję ci proste pytanie: która spółka zależna jest warta twoim zdaniem więcej niż kapitalizacja BGE i jakie ma ona obroty i zyski? Proszę bardzo, czekam na odpowiedź.
Powiem Wam jakie jest moje zdanie, pewnie nie jeden sobie pomyśli ze ma to w dopieee, no ni dobrze, niech se ma, sr am na to i ja, ale przestancie kąsać! to po pierwsze primo , po drugie primo to jak wiadomo Jurek mówił od początku ze posiada akcje, dobiera, a ze sie tak obsunęło ? hmmmm no czasem tak jest, wszystkigo się nie przewidzi, po trzecie primo, na tej spółce jak sądze będą większe lody, nie odrazu z miesiąca na miesiąc ale w dłuższym okresie czasu, była po trzy gronie jak wiadomo, nie pozwolili jej odejść w spokoju, czyli ze ktoś tu nad tym czuwa i kręci tak jak widać, teraz na chwile obecną mowienie że to sie rozsypie i upadnie to troche nie na miejscu, nie pozwolono temu upaść półtora roku temu to teraz tym bardziej nie pozwolą, kto ma papier mało warty niech siedzi i obserwuje, jak ktoś bardzo w plecy, to tym bardziej powinien czekać, a komu się takie zachowanie nie podoba niech idzie na inne spółki , bardziej płynne dobrze rokujące i przynoszące kolosalne dochody, wszystkiego najlepszego wszystkim życzę Maruda :D
Co do raportu, to przypominam że o info faktoringu ktoś wiedział wcześniej i odpowiednio wcześniej się obkupił, żeby oddać dla reszty spóźnionych. Więc przypuszczam że z raportem będzie tak samo. A póki co ktoś zdrowo podrzuca towaru. Osobiście wole uważać i chłodno kalkulować te wszystkie infa i podbitki.
Jak widzę większość siedzi tu i czeka na Cuda! cuda będą na NEMEX tu już były cuda i nie wrócą górne poziomy.... a Wy tu siedźcie i płaczcie , albo pocieszajcie się nawzajem powodzenia....
Przyjacielu, lody ukręcone to już tu były - przecież kurs wyjechał na 3 zeta. Natomiast teraz jest kompletna cisza - zero nowych istotnych komunikatów ze spółki. Pewnie jeszcze coś wykręcą za rok, dwa, może trzy bo sami muszą wyjść z tych akcji tyle, że one tak naprawdę nikogo nie kosztowały 2,50 ponieważ efektywnie był to aport aktywów o niskiej jakości. A cena emisyjna została ustalona tak wysoko właśnie po to, żeby były lody. A jurka .. pomijam.
1.B-stal jest warty duzo wiecej niz 4mln zl - zobacz
oroty roczne to 30mln zl
2. trans ktory ma kilkanascie zestawow i prawie wszystkie na wlasnosc moze nie robi wrazenia obrot bo to tylko 4-6mln ale zyski i wartosc spolki jednak znacznie przekracza wycene BGE
to tak na poczatek
Pozdrawiam !!!!!
p.s. i mozesz mowic do mnie leszczu jak bedziesz mial kiedys pare akcji BGE
No to od dzisiaj mówię do ciebie "leszczu" ponieważ:
1) mam parę akcji BGE
2) B-Stal nie jest spółką zależną i ma marne zyski
3) Trans nie jest tyle wart