• PPR - Power Price po 1gr ? Autor: ~meska [109.144.177.*]
    mam 500 tys akcji , strata na papierze ogromna ale co mam zrobic z tym syfem, boje sie ze za pare dni zniknie popyt na 1gr i bedzie kiszenie latami, moze sypne po 1gr skoro sa jeszcze chetni i pozbede sie tego syfu raz na zawsze, a wy co robicie bo nie sadze ze 99% z was kupilo to po 2gr :) bo tu obrotu prawie nie ma a kurs leci na leb

CO ROBIC - chyba wychodze ze szmelca i wejde w inna spoleczke na New Connect co rosnie od miesiaca
  • Re: PPR - Power Price po 1gr ? Autor: ~z torbami [178.43.202.*]
    nikt za ciebie nie podejmie decyzji, ja przyklepałem tu dużą stratę, a co teraz będzie to jak sam wiesz z powietrza nie wezmą 300tysięcy i może to być tylko ściema pod podbitkę, przepustka do dalszej wegetacji ale też mogą zrobić jakąś sensowną jazde, tylko czy są do tego zdolni i to przy takim rynku? kwestia pozostaje otwarta...
  • Re: PPR - Power Price po 1gr ? Autor: ~z torbami [178.43.202.*]
    choć nawet przy pozytywnym scenariuszu na kokosy to bym się nie nastawiał ( zakładając, że ktoś kupował wcześniej a nie po 0.02, 003 gr)
  • sypie jutro tym smieciem Autor: ~meska [31.55.76.*]
    chyba nie mam na to sily, wywalam to az niech zadudni na tym 1groszu, niech sie inni martwia
  • Re: sypie jutro tym smieciem Autor: ~igi [31.182.69.*]
    Podejrzana ta aktywność poprzedników , jakoś wczesniej sie nie udzielali. Ja nawet 1 akcji w tych cenach nie popuszcze, uważam że jeszcze się dżwigniemy
  • tak sie dzwigamy od chole.ra miesiecy Autor: ~meska [31.55.76.*]
    i jakos sie dzwignac nie mozemy a straty rosna i rosna, a jak zbanczy to co zrobisz z tymi akcjami, jak sypne to chociaz strate odnotuje i bede mogla od zysku odliczyc a tak to nawet papieru toaletowego z tego nie bedzie bo teraz wszystko elektronicznie, ja mam dosc = SYPIE i wychodze z tego
  • Re: sypie jutro tym smieciem Autor: ~z torbami [178.43.142.*]
    faktycznie może dałem się wpuścić z tą dyskusją z osobą która straszy że walnie jutro 500k po 1gr, ale jako osoba która pisze tutaj od dłuższego czasu, chyba nie winienem być zrównywany z jakimś pieniaczem który pojawił się dzisiaj na wątku.
    Pomimo tego, że pewnie jest to naganianie, to jednak podtrzymuje co wyżej napisałem i co pisałem kilka miechów temu, dopóki spółka nie wykaże jakiś zysków to nawet dotacje jej nie pomogą, a mieli to zrobić we wrześniu tamtego roku, nie przewiduje żeby tak zgrabnie przez 2 lata udupiali spółkę tylko po to żeby ją sobie zebrać po średniej np. 10gr, ale może się mylę i jeszcze wszyscy odrobicie straty.
  • Re: sypie jutro tym smieciem Autor: ~igi [31.182.69.*]
    no to koleżanko męska dawaj te pół tony po groszu, niech zadudni :)
  • ale ........................... Autor: ~tak sie przygladam [86.143.152.*]
    naprawde sie robi nieciekawie, jakis tam popyt jest na 1groszu ale na 2gr juz wyskoczyl jakis i chce 300 tys sztuk sprzedac a tu na liczniku widze ze juz 1gr nas przywital - cos nie tak z naszym walorem, cos tryby nie zaskakuja i stad ta zenada
  • czego ten smiec nie rusza ? Autor: ~meska [109.144.191.*]
    ile sie to bedzie kisic jeszcze - robta cos ?
  • Re: czego ten smiec nie rusza ? Autor: ~igi [31.182.69.*]
    dziwne że nie zasypali podażą 2 gr.
  • juz to robia, z dnia na dzien przybywa 100 tys sztuk Autor: ~meska [86.143.152.*]
    a jak sie pojawi juz z 1mln na S to ciekawe co sie z popytem na 1gr stanie, moze zaczna spier... alac, sama sie zastanawiam czy nie wyjsc z tego syfu bo jakby padlo to nawet straty nie odlicze a tak to mozna to jeszcze rozbic na 5 lat i od podatku ewentualnego odliczyc
  • Re: juz to robia, z dnia na dzien przybywa 100 tys sztuk Autor: ~megas [81.219.202.*]
    ciekawe kiedy coś bąkną na temat zaistniałej sytuacji, zlamasy jedne, oszuści
  • Re: juz to robia, z dnia na dzien przybywa 100 tys sztuk Autor: ~megas [77.255.19.*]
    zabrał 700 kilo z 1 gr i łyknie 350 kilo po 2 może coś wie?
  • zjedli batona na 2gr Autor: ~meska [109.144.137.*]
    wyczyscili podaz na 2gr i pewnie beda brac po 3gr w poniedzialek ale jakis sie sypie dalej po 2gr, wystawil 5k na sprzedaz i czeka wiec pewnie beda go czyscic a pozniej wezma sie za 3gr i wyzej :) lolik
  • Re: PPR - Power Price po 1gr ? Autor: ~Stefan [84.10.112.*]
    Dnia 2013-06-22 o godz. 22:17 ~meska napisał(a):
    > mam 500 tys akcji , strata na papierze ogromna ale co mam
    > zrobic z tym syfem, boje sie ze za pare dni zniknie popyt
    > na 1gr i bedzie kiszenie latami, moze sypne po 1gr skoro sa
    > jeszcze chetni i pozbede sie tego syfu raz na zawsze, a wy
    > co robicie bo nie sadze ze 99% z was kupilo to po 2gr :) bo
    > tu obrotu prawie nie ma a kurs leci na leb

CO ROBIC -
    > chyba wychodze ze szmelca i wejde w inna spoleczke na New
    > Connect co rosnie od miesiaca
    i mamy 1gr?
  • Re: PPR - Power Price po 1gr ? Autor: ~karol [93.105.161.*]
    i co powychodziliscie wtedy ? jakie to ma perspektywy ?
  • Re: PPR - Power Price po 1gr ? Autor: ~abes [188.146.130.*]
    Niestety dotąd nikt nie raczył podać informacji o uchwałach z 12 listopada... nie wróży to dobrze, choć ja jeszcze czekam.
  • Re: PPR - Power Price po 1gr ? Autor: ~equimaxxwon [94.40.73.*]
    są już te jankesy w zarządzie tyle dularów miało być takie dalekosiężne plany i cisza te obiecanki miały tylko pomóc equimaxxowi wyjść z papiera trzeba zarzadzie szukać nowych inwestorów bo z tych już nic nie będzie
  • Re: PPR - Power Price po 1gr ? Autor: ~megas [31.182.77.*]
    Co to za nędzne wyjście po 2 gr śmiech na sali
[x]
PPRICE 0,00% 0,01 2016-02-16 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.