widać że wzrost indeksów nie leży skotanowi . nie załatwili swoich interesów i tylko czekają na obniżkę indeksów aby zjechać z kursem i przewalać akcyjki z konta na konto bo nie widać tu kolejek po papierki śmiecia . to skąd raptem są chętni 3-4 grosze niżej kursu i chcący tracić jeleń który nachalnie wywala ale coraz niżej . czyli jeszcze nie koniec spadków ? jednak żałosna spółka sterowana przez dyzmę z kikole . szkoda tego czasu straconego na śmieciu bo gówno wzrośnie jako ostatnie i będziemy wąchać smrody normalnych spółek które wzrastają bo tak nakazuje popyt i AT
dziś wigi na plusie się zamkną a śmieć na zero bo nastawili straszaków na S rozwalili się na 2.50 jak prostytutka na łożu i czekają na idiotów którzy oddadzą w dołku . patrząc na spółki karkosika to łzy i rozpacz . co ten człek czyni z ludzi którzy wchodzą w jego badziew .
czego oczekiwać skoro taki durny zarząd kieruje tą spółką? wstyd panie Karkosik szósty na liście najbogatszych w Polsce a skotan jego perełka w czarnej dupie
i to na każdej jego spółce . hycel pier....ny ,że też sukinsyn bęz honoru ,gadzina . mało dla skurwi...a ,nad grobem się pochyla a jeszcze kombinuje . wyciągnął by wszystko w górę , każdy byłby zadowolony a tak to mu na grób nasrają i grafiti zrobią
...nie mierz wszystkich swoja miarą.
Pisałem, że zadanie to Cie zmęczyć...
zniechęcić....
Sfrustrować.....
Zirytować.....
Masz stracić nadzieje i....akcje.....
A potem bedzie po ich myśli.
Bo porzadek musi byc.
aż uznają, że juz nie masz akcji.
To nie Ty, nie ja, nie drobny ma kase napchac.
Gielda uczy pkory, albo grasz na krotko i olewasz kto, co, komu, gdzie, realizujesz 5-10% i zmykasz dalej albo.....maszwizje i "czujesz,wierzysz,ze sie spelnia"
Przyznam sie, ze na skt, kzs jakos mi sie toto sprawdza w ...ilus %