• WEZWANIE Autor: ~zeus [77.91.2.*]
    WZYWAM WSZYSTKICH AKCJONARIUSZY DO ZAKUPU AKCJI IGROUP . SŁUCHAJCIE UMÓWMY SIĘ NIECH KAŻDY KUPI DNIA 25 .06.2013 1000 AKCJI I NIECH NAS BEDZIE 500 OSÓB WTEDY 500X1000 AKCJI =500000 TYS AKCJI . PÓŁ MILIONA AKCJI MOŻE WTEDY PRZEBIJEMY TE 14 GR . ZARZAD JEST NIEUDOLNY POMÓŻMY MU . w AKCJONARIUSZACH SIŁA . A JA ZEUS W TYM WAM POMOGĘ. POZDRAWIAM WSZYSTKICH AKCJONARIUSZY
  • Re: WEZWANIE Autor: ~cph [77.66.1.*]
    A nie lepiej przyjacielu udac sie do najblizszej placowki banku i pozyczyc troche kasy np. pod hipoteke i kupic cos nie cos. W sumie jak piszesz bedzie wezwanie i pewnie cena skoczy x 2 albo x 3 czy nawet x5. Po miesiacu sprzedaz cenny walor, oddasz odsetki a za zyski fundniesz sobie wycieczke dookola swiata. Po co w ogole swoje plany sprzedajesz na forum, nie lepiej byc drapieznikiem, lwem co poluje na jelonki i polkac perelki sam dla siebie.
    co do 500 stoki po 1000 akcji, to muis byc kilka klas gimazjum.
    No ale jak sie myle to lepiej nacignij ojca, innych pociotkow z rodziny i niech kazdy zaldauje po 1.000.000 stk bo ty masz ochote sprzedac.
  • Re: WEZWANIE Autor: ~zeus [77.91.2.*]
    Słuchaj przyjacielu CPH po prostu nie mogę już patrzeć na to co z tym walorem się dzieje. Umoczyłem trochę ale chciałbym aby już urosło . Pomyślałem ,że jeśli nie my to kto!
    NIE MYŚLMY CO IGROUP MOZE ZROBIĆ DLA CIBIE TYLKO POMYŚL CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA IGROUP.
    Miałem sen i śniło mi się ,że Igroup kosztował 1,65 za akcję .

P.S.
    A twój skrót CPH -czyżby pachniało hajsem
  • Re: WEZWANIE Autor: ~leszczu w deszczu [46.169.109.*]
    Młodyś, to co Ty wiesz o.. ITrupie? ;)
    CPH = Mr Copenhagen
    To pełen szacun.
    To opoka wątpiących.
    To oparcie niepocieszonych.
    To... historia tego forum.
  • Re: WEZWANIE Autor: ~qubas [5.39.220.*]
    umawiajcie się leszcze na kupno ja w tym dniu napakuję wam do pysków trochę walora, abyście mieli o czym pisać do wigilii... a może i wielkanocy...
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.