najlepsze wyniki w historii a kurs sie kisi wlasciwie od debiutu na gpw-b.dlugi boczniak.patrzac na akcjonariat to pewnie za podaza stoja geniusze z pioniera.nigdy nie mialem w portfelu windykatorow ale przed chwila sie skusilem po 14.10-wciaz ukryte s.wskaznikowo najtanszy z branzy/pozdro
porównując do szerokiego to Kredytin się dzisiaj dobrze broni, choć jak na razie układ trzech ostatnich świec nie wygląda obiecująco, mam nadzieję że się to zmieni na koniec sesji
obaj konkurenci -magellan i kruk w b.silnych trendach wzrostowych.tylko uwzieli sie na kredyt inkaso.ale przyjdzie i czas na niego.wskazniki i wyniki przemawiaja za kupnem ale pionierry maja inne zdanie
co za syf po raz kolejny wybicie ponad 14 i nastepnie spadek ponizej ktos chyba prowadzi dystrybucje dziwne zachowanie kursu ma ktopomysl co sie dzieje?
Zalecam analizę i zakup akcji JUPITER. Cena zeszła do poziomu 0,47 PLN a wartość księgowa jednej akcji to ponad 2 PLN. Dodatkowo spółka jest kolosem w branży i zarobi kokosy w najbliższym czasie. Fundamenty zatem rewelacja a jeśli do tego dodać megaatrakcyjną cenę - wszystko staje się jasne :)
ps. Obserwujcie kurs i arkusze z lewej i prawej. Mały impuls, ktoś weźmie po 0,47-0,48 i potem już nie ma podaży :)
przegladnalem z ciekawosci raporty roczne spolki od ipo-i powiem ze robi to wrazenie.staly progres i na przychodach i zysku.ida jak burza rok 2013 ma byc rekordowy a tymczasem akcja spia sobie zimowym snem praktycznie od 6 lat-na wykresie jeden wielki boczniak.rozumiem ze p.buchajska ma wazniejsze sprawy np.w yawalu czy gancie ale przeciez sa tutaj przynajmniej 3 fundy .maja taka perelke a akcjii nie jest za duzo i sa wlasciwie nieznane a zobaczcie na wykresy spolek nieznanych ulicy np.prochem.forte.sanok czy action/pozdro
A czego tu Olo oczekujesz.? Spółka o krok od mega dużego oporu w okolicach 15zł. Wig20 poleci pewnie docelowo na 2000-2100 razem z korekta na małych i średnich. Nikt raczej tego nie będzie teraz pompował w niebiosa. Dla mnie, jako posiadacza, optymalnym byłby scenariusz mielenia w okolicach 14-15 zł do rozpoczęcia kolejnej fali wzrostowej na MiS-siach. Jak przeskoczy na dużym obrocie i trwale 15-16zł to tutaj powinny być olbrzymie wzrosty, a i ceny docelowe w rekomendacjach będą rosnąć wraz z kursem.
To jest giełda, więc niczego pewny nie jestem, ale dużo wskazuje, że jest szansa tu dobrze zarobić. Myślę, że spółka jest pod ścisłą obserwacją (niekoniecznie drobnicy) ale wielu czeka na sygnał kupna po przekroczeniu bariery 15 - względnie 16zł. Ja sam zamierzam podwoić pozycję wtedy.
Póki co trzymam tylko Relpol (solidna dywidenda) i Kredyt Inkaso, 60% w gotówce. Jak zacznie się kolejna fala wzrostowa będę próbował podkupować Lenę, Impexmetal, Azoty może Mirbud, jeśli będą dobre ceny. Dalej to już tylko pod kątem AT będę wybierał. Kontrakty L na KGHM w okolicach 107-110zł.
Papier jak na razie pokazuje moc. Dzisiaj rano podczas paniki ktoś ustawił ukryte zlecenie po stronie kupno na poziomie 14zł. Paru ludzi małej wiary skoczyło, ale czy nie będą żałować za 2-3 miesiące?
Dlatego im dłużej będzie się wymieniać akcjonariat w przedziale 14-15, podczas korekty na szerokim, tym większa szansa na wybicie z tej wielkiej konsolidacji podczas kolejnej fali wzrostów na MiSiach. Zazwyczaj wybicie z tak długo kształtującej się formacji ma znaczący i długotrwały efekt. Niecierpliwi i niewierzący w przebicie 15zł muszą sprzedać. Obstawiam, że korekta na małych i średnich skończy się dopiero przy Wigu20 na poziomie 2000-2100 Dużym minusem dla KredytIn będzie do tego czasu rozmienienie 13zł. Z zagrożeń to niepokoi mnie zachowanie Ganta, gdzie wiadomo kto jest znaczącym udziałowcem. Mam nadzieję, że pani Agnieszka nie potrzebuje dodatkowej gotówki.
pierwsze podejscie pod 15 zl nieudane.ktos wciaz sypie o czym swiadczy fix.w tym roku spolka ma zarobic blisko 30 mln zl.a nikt tego prawie nie zna i nie ma
na yawalu trwa wezwanie .p.buchajska ma tam ok.pol-miliona akcjii podobno z zyskiem.po nim prawdopodobnie jest mozliwosc ze wtedy przyjrzy sie k i .bo o tych durnowatych fundach szkoda gadac