Tak! Mój majątek to 2 mln pln a dokładnie to 4 kocury po pół miliona.
Gant może mieć setki gotowych mieszkań każde po 5tyś za metr. Czy je sprzeda po tyle jak sprzedają się po 2-3 tyś za metr? Te co się nie sprzedają pasą się w ogłoszeniach po 5tyś/metr.
Dnia 2013-06-19 o godz. 22:07 ~Kant napisał(a):
> Mieszkania po 3 brutto w nowym bloku się pasą i nikt nawet
> nie zadzwoni.
Chyba w wypizdowie podgornym cięciu się pasą po 3 tysie.
Byłem w NYC przez dwa tygodnie i powiem ci ze Poznan Wrocław Kraków Warszawa to wygnajewa przy NYC wiec trzeba mieć z deklem żeby tyle płacić za miekszanie w wygnajewie
Każdy inteligentny, który czytała raport roczny Ganta uciekł stąd dawno - ewentualnie gra tylko spekulacyjnie ubierając naiwnych. I nie trzeba było do tego czytać całego sprawozdania - wystarczyło tylko przeczytać dwustronicowe stanowisko z badania sprawozdania firmy Delloite.
Ale nic - przecież większość tutaj wie znacznie lepiej niż audytor ile warte są aktywa Ganta ;-)
Wybudowałem za to domek w wypizdowatym Tarnowie Podgórnym. Ludzie uciekają z miast bo na wioskach jest taniej. Na wioskach domki i mieszkania się sprzedają na pniu. Dlaczego zatem GANT nie może tego sprzedać? Jak to jest że właścicele GANTa sprzedają mieszkania a sami mieszkają w rezydancjach na wioskach?