• tak myśl Autor: ~hmmmmm [86.63.120.*]
    Być może to marzenia ściętej głowy. Jednak w głowie kiełkuje, że może GOLAB jest czymś na wzór EEX?
  • Re: tak myśl Autor: ~genowefa [89.76.223.*]
    rozwiń myśl ...

to szczególny projekt, niszowy, bez wielkiej konkurencji i jeśli pójdzie spokojnie to szansa na duże przebicie jest b wysoka
  • Re: tak myśl Autor: ~hmmmmm [86.63.120.*]
    Właśnie o to chodzi. EkoExprot też zaangażował się w podobną działalność. Przyznam, że niedawno kupiłem akcje Golab. Spółka zainteresowała już w czasie debiutu. Trochę żałuję, że miałem obawy gdy kurs mocno zanurkował i nie wykorzystałem lepszej szansy, jeśli tak można to nazwać. Boli jednak brak informacji ze spółki. Są bardzo oszczędni w słowa. Z drugiej strony może to dobrze?
  • Re: tak myśl Autor: ~admin [83.11.240.*]
    Przebicie 0,45-0,48 otworzy drogę do solidnych wzrostów co do podawanych informacji wszystko jasne. Sprzedaż więcej niż dobra, jak wypali projekt a to już niedługo do poziomy kilu złotych. Pozdrawiam cierpliwych
  • Re: tak myśl Autor: ~PRIM [89.77.9.*]
    projekt świetny, ale zarząd milczący ...
  • Re: tak myśl Autor: ~PRIM [89.77.9.*]
    wyglada na to, że mamy uderzenie popytu - projekt podobny jest do EkoExport -
    z odpadów zyski - w największym skrócie, a obok standardowa działalność z lekkim zyskiem
  • czy wchodzi inwestor ? Autor: ~genowefa [89.76.223.*]
    wygląda to dobrze
    pytanie czy wchodzi inwestor ?
  • Re: czy wchodzi inwestor ? Autor: ~bob budowniczy [178.159.173.*]
    dzisiaj korba na MIT
  • Re: tak myśl Autor: ~genowefa [89.76.223.*]
    tu też korba - bo można tanio kupić !
[x]
GOLAB -15,79% 0,16 2024-04-24 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe