Z jaką zaciętością nie chcą pozwolić żeby to poszło do góry ukryte poziomy duże ilości.
Chyba wszystkim pasowało by żeby duon był wysoko bo więcej sprzedadzą ci co chcą sprzedać i ci co akcje mają na dłużej jedynie dla chcących kupić duon wysoka cena nie pasuje ale to utwierdza mnie w przekonaniu jak bardzo ktoś?? chce mieć większe ilości tego papierka zresztą widać po zarządzie. Może korekta prognoz wcale nie będzie taka mała
a duża a później zarząd powie że chciał mieć pewność po 1 półroczu dlatego nie korygował prognoz a zresztą o korekcie po 1 półroczu mówił dużo wcześniej więc będzie miał wytłumaczenie że po takim czasie podwyższył prognozę po drugie chce zmazać historię jak jeszcze pod inną nazwą prognozy były zmniejszane teraz jak widać chce to robić w drugą stronę sam o tym prezez mówił i za pewne z wielkim hukiem
Ciekawe jakby kurs wyglądał gdyby nie udziały pbg i za pewne ich pozbywanie się przez rynek jak obstawiam kurs w granicach 1,8 ale też dzięki akcją pbg można tak siębawić na duonie i podejrzewam że to ostatnia szansa żeby tanio akcje skupić w dużych ilościach bo później dopiero będziemy widzieć realną podaż, szkoda tylko że nie wiemy ile tych akcji jeszcze zostało ale raczej jeszcze trochę
Dnia 2013-06-19 o godz. 09:15 ~ciekawy napisał(a):
> I mamy przebite 1,09 co będzie dalej???
O przebiciu to będzie można mówić po 17:00.
A co będzie dalej? Kto wie.. ;P
Ukryta sprzedaż to na duonie chleb powszedni.
Ale jeżeli dynamika handlu się utrzyma to ładny obrót może być dzisiaj.
Tomaszu masz rację oczywiście chodzi o przebicie 1,09 po zakończeniu dnia jakoś w moję głowie ukuła się informacja że na pewno tak się stanie a jak wiadomo pewności niegdy nie można mieć. Trafnie powinienem napisać przebicie poziomu 1,09 przez duon w ciągu dnia
z dużymi szansami na przebicie tego poziomu na zamknięciu.
Zobaczymy czas pokaże choć miło byłoby zobaczyć kurs duon powyżej 1,10 na zamknięciu
MACD chyba już dał sygnał kupna, lub da przy zamknięciu dziś na 1.10. RSI wygląda zachęcająco, jesli więc faktycnie przebijemy to 1.09 to powinniśmy mieć na tym pozimie mocną dębową podłogę na przyszłość. A wróżyłem podwójny szczyt ... weź tu potem coś napisz ..