• PBS MISZCZEM JEST!!1 Autor: ~zdzisiu [5.172.254.*]
    Je je je je
  • Re: PBS MISZCZEM JEST!!1 Autor: ~do zdzisia [93.154.183.*]
    dzisiaj tak, przy takim rynku my aż +2,7 cho cho
    dobrze świadczy o spółce
  • Re: PBS MISZCZEM JEST!!1 Autor: ~prrr [83.21.17.*]
    ci co mieli kupić tanio kupili już tak tanio nie bedzie, przykro mi ale od poniedziałku zobaczycie co piszę
  • Re: PBS MISZCZEM JEST!!1 Autor: ~xxx [82.177.83.*]
    amen
  • Re: PBS MISZCZEM JEST!!1 Autor: ~jarecki25k [83.27.177.*]
    Od ktorego poniedzialku mialy byc te wzrosty jezeli mozna spytac?
  • Re: PBS MISZCZEM JEST!!1 Autor: ~prrr [83.23.25.*]
    spisze Ci się gdzieś? pieniądz lubi spokój i ciszę więc się uspokój. Jak wierzysz w świetlaną przyszłość naszego banku siedz cicho i kup jak nie, nie kupuj tylko pamiętaj że jak bankowa działalność zacznie generować zyski nie zdążysz już kupić akcji będą po znacznie wyższej cenie niż kiedykolwiek w historii tej spółki. Więc albo dajesz sobie czas i inwestujesz albo odpuszczasz i idziesz gdzies indziej np na petrolinwest tylko pamiętaj że tam czekają olbrzymie emisje akcji i kazda cena dla Rysia jest dobra do sprzedaży nawet 2 grosze jak będzie taka potrzeba. Polnord i osiedle wilamowskie czy jakoś tak otrzymają średnią 3 miesięczną cene akcji a to przy obecnym kursie będzie pewnie ze 100ml akcji za free dla ludu.
  • Re: PBS MISZCZEM JEST!!1 Autor: ~jarecki25k [83.27.84.*]
    Pewnie ze się nie spieszę. Mam troche papiera i juz tez troche czekam no ale mam nadzieje że to czekanie mi wynagrodzi ta spoleczka. Co do petrola to juz z daleka bo utopiłem tam naszczęscie tylko 2,5tys.. Zostałem z akcjami po 4zl.
  • Re: PBS MISZCZEM JEST!!1 Autor: ~prrr [83.23.52.*]
    ja wtopiłem na petrolu dużo więcej cały zysk z beffsanu miałem beffka po 20 groszy sprzedałem po złotówce a kase władowałem w petrola po 10 złotych sprzedałem po 7.40 i tak pokaźny zysk poszedł się jeb. Obecnie kupiłem po 40 kilka groszy i czekam do 1.5 zł taka cena będzie jeszcze w tym roku jestem przekonany wtedy sprzedam, chyba że spółka pokaże coś więcej. Jak interes z bankiem wypali zaczną napływać coraz to więksi klienci nie sprzedam po tej cenie.
    uważam że jeśli bankowość wypali będziemy otwerać coraz to więcej placówek kapitalizacja mld jest możliwa w dłuższym czasie powiecmy 5 - 10 lat może krócej. Zainwestować po obecnej cenie 5 tysięcy po kilku latachwyciągnąć 50 tysięcy moim zdaniem warto.
[x]
PBSFINANSE -9,09% 0,50 2025-09-30 15:00:00
2025-09-30
Wyniki finansowe
2025-09-25
Informacja o przetargu
2025-07-14
Obwieszczenie o przetargu.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać