• Dziś raport? Autor: ~ja [142.4.209.*]
    roczny i kwartalny?
  • Re: Dziś raport? Autor: ~Oli [78.129.148.*]
    Mamy ciekawą sytuację, ostatni raport kwartalny był za styczeń-marzec 2013, dzisiaj w związku ze zmianą okresów rozliczeniowych pójdzie niby raport za luty-kwiecień 2013, czyli 2 miesiące pokrywające się z poprzednim raportem i dodatkowo kwiecień. No i raport 'roczny' za drugie półrocze 2012 licząc od maja...

Jako, że okresy raportowania się w 2/3 wzajemnie na siebie nakładają to nie liczyłbym na jakieś niespodzianki-rewelacje tym razem.

Przydałoby się jakieś słówko wyjaśnienia od prezesa odnośnie ostatnich posunięć, bo coś się w spółce dzieje tylko nie do końca wiadomo jak mamy to interpretować.

Pozdrawiam,
    Oli
  • Re: Dziś raport? Autor: ~prizm [46.186.43.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/companiesStatements/EBI/info/505304,aerfinance-plc-raport-kwartalny
  • Re: Dziś raport? Autor: ~Oli [78.129.148.*]
    Szybki rzut oka i jakby wyniki się polepszały, ale przestudiuję dokładniej wieczorkiem i porównam z ostatnim raportem bo ciekawi mnie jak się sytuacja przez tej jeden ostatni miesiąc zmieniła
  • Re: Dziś raport? Autor: ~LUKA [93.174.93.*]
    Skupiacie się na rzeczach NIEISTOTNYCH a najważniejszego nie widzicie. Wprost nie napiszę, żeby nie zapeszać ale prześledźcie ostatnie raporty o zawiązaniu nowych spółek i myku jaki Aer zastosował, co oddał a co bierze. Jeśli ktoś ma zamiar dokupić akcje to jeszcze ma na to szansę, prawdopodobnie już nie za długo w tak śmiesznie niskiej cenie.
  • Re: Dziś raport? Autor: ~ja [62.212.73.*]
    Może się ktoś pokusi na dokonanie krótkiej analizy?
[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.