Są 3 możliwości:
1. Naganiasz na wzrosty bo kupiłeś drogo lub bardzo dużo i chcesz odzyskać kasę
2. Jesteś naiwny i wierzysz w te bzdury, które piszesz (o przekładaniu, strząsaniu itd)
3. Jesteś po prostu głupi
Dlaczego tak uważam?
Bo jeśli akcje są w mocnych rękach to po cholerę ktoś robi te czary mary?
Żeby tanio kupić 50tyś akcji?
przecież dla kogoś kto ma parę mln akcji czy zapłaci 40gr czy 60gr za 100 tyś akcji to żadna różnica. Więc cała ta twoja teoria jest nic nie warta.
Ja nie wiem co jest grane ale przynajmniej nie wymyślam takich głupot jak ty.
Są 3 mozliwosci:
1.Jestes niedorozwinięty umysłowo
2.Jestes bardzo przebiegły i udajesz idiote
3.Jestes jeszcze bardzo młody i niedoswiadczony
Osobiscie po przeczytaniu Twojej argumentacji skłaniam się ku wariantowi pierszemu.
Obecna wyvena NIE MA SIĘ NIJAK do potencjału Wilbo.
Ale podobna sytuacja jest na 80 % spólek na naszej giełdzie w obecnej chwili.
O tym doskonale wie GRUPA która przejęła Wilbo i wpakowała w tę spółke grube miliony.
Wykupiła długi,zrobiła zastawy,odkupiła akcje,udzieliła pozyczek.
Został rozpisany plan.
Pewnie na kilka miesięcy naprzód.
Jesli nie więcej.
Plan jest z żelazną konsekwencją realizowany
A kurs NA CHAMA trzymany poki co na NIEWYOBRAZALNIE NISKIM POZIOMIE.
Gdy przyjdzie odpowiedni moment GRUPA wyłozy 3 banki
Zbierze z rynku w ciągu miesiąca 3 mln akcji
i
ZROBI Z KURSEM CO ZECHCE
Mysle , ze 12 zeta moze byc MAŁO.
aLE TO PERSPEKTYWA 2 MOZE 3 LAT.
Tak czy siak bedzie tu GRUBO.
Ale po co im to tłumaczysz jak oni dalej swoje.Brak argumentacji na NIE tylko bazują na obecnym kursie (żenada).Ty wiesz swoje ja tak samo zobaczymy w nie długim czasie kto zje wisienke z tortu;-)))) P.S. Ja w miare mozliwosci dobieram sobie.....
ŁukaszenkoGPW - myslę ,że powinieneś się uwiarygodnić i wystawić na S swój pakiet - ostatnio widziałem coś ponad 1200000 akcji /milion,dwieście... / w dwóch zleceniach.
To mogłoby przymknąć niektórym usta... ;)
To co ? Poziom 1,50 zł jest wolny jak widzę - pasuje Ci ? Godzina 10 ? Może być ?
dlaczego nie wierzycie Łukaszence, przecież on był kiedyś wolontariuszem i tak mu zostało... , a teraz jest przecież klasyczne "zaniżanie przed odpałem" buahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaa......
Niech chociaż wystawi 100k na K po 20gr. Abyśmy zobaczyli, że ma taką kasę. Ja mogę wystawić podajcie tylko godzinę. I wtedy zobaczymy kto tu nagania a jest dziadem bez pieniedzy.
Ja ci napiszę o spółce. Widziałeś wyniki za ostatni kwartał? Dramatyczny spadek przychodów i strata. Co tu więcej pisać. Po kolejnym kwartale strata będzie taka, że będzie trzeba głosować nad istnieniem spółki.
Dnia 2013-06-17 o godz. 17:34 ~dolarek napisał(a):
> róbcie jak chcecie, ja mam ochotę dobrać jeszcze ze 20k
na petrolu bezustannie dobierają hehehehehehehehehehehhe ,
nikogo nie obchodzi na co masz ochotę, gdybyś miał zamiar kupić to byś kupował po cichu, a nie naganiał, więc jeleni szukaj wśród swoich kolegów, jeśli ich masz, bo jeśli tak naganiasz wszystkich, to pewnie będzie z tym problem, łajzo
jaki mily i przyjemny watek i merytoryczna rozmowa na temat spółki WILBO :)
ps. posiadacz 34 k akcji WILBO - średnia 0,28, sprzedam ten niewielki pakiecik po min. nominale czyli 1 PLN !
pozdro
Ramzes nie masz pojecia co piszesz, lokaty w dol zloto w dol, obligacje w dol, pieniadze juz plyna do funduszy rowniz akcyjnych. Tak bylo w 2003/2004 r a bylo w 2006/2007?:) spolki szoruja po dnach, wilbo rownierz tak wiec jest gdzie wracac:) a bessa czy hossa przychodzi cykliczniewystarzy sie odpowiednio wstrzelic i poczekac ! Tak hossa w drodze co wdac rowniez na forach mo malej osci uczestnikow! W szczycie hossy byly ich setki:)i