• odliczanie do walnego Autor: ~doniu [83.26.199.*]
    jeszcze 2 tyg. i wreszcie jakieś informacje od spółki. Ciekawe co to będzie
  • Re: odliczanie do walnego Autor: ~reki [83.25.57.*]
    na pewno powiedzą jak sprzedaż tabletów, co ze strategią na kolejne kwartały i jak idzie realizacja rentownego kontraktu dostaw sprzętu na Bliski Wschód. Dla mnie papier bedzie przewartościowany powyżej 40 zł, a to daje mega potencjał wzrostu patrząc na innych konkurentów.
  • Re: odliczanie do walnego Autor: ~doniu [178.235.195.*]
    przejrzałem te 24str. i w zasadzie nic się nie dowiedziałem o działaniach spółki na płaszczyźnie inwestycyjnej ...
  • Re: odliczanie do walnego Autor: ~reki [95.40.144.*]
    Mała relacja z WZA, było kameralnie i merytorycznie:

- zarząd pracuje już z doradcami nad przejściem na rynek główny GPW!!!

- tablety dobrze się sprzedają i zdaniem zarządu wyniki upoważniają firmę do transferu na rynek główny

- II kw., zdaniem spółki, jest oki pod względem finansowym i raczej nie rozczaruje inwestorów, szczegółów rzecz jasna nie podawali

- zdaniem zarządu, subiektywna wycena akcji Modecomu, to 80 zł!!!! Naprawdę miło coś takiego usłyszeć i sądzą, że nowe produkty i kontrahenci pozytywnie wpłyną na wycenę

- po targach w Monte carlo mają nowych ciekawych partnerów biznesowych, Modecom planuje też nowe modele tabletów i telefonów
  • Re: odliczanie do walnego Autor: ~doniu [83.22.246.*]
    dzięki REKI za info.

Wielkie oczekiwanie w takim razie na przejście :)
  • Re: odliczanie do walnego Autor: ~doniu [188.146.141.*]
    Niech tylko teraz nowy zarzad nie zapomni o inwestorach i choc raz na 2tyg. cos napisza :)
[x]
MODECOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.