Witam, spada bo ja wszedlem, po 2,99zl:-) niestety mam takiego nosa do spolek, w ktora wejde to musi spasc:-),taki peszek, a czy widzieliscie dzis pakietowe 132tys. Akcji kupno/sprzedaz poszła? Ktoś wchodzi i widać ze ciągle ktos sobie pomalutku dobiera nawet po 300 szt. Żeby nikt nie widział zbierają małymi ilosciami:-)
to wychodzi że będziemy bogaci . doczekamy tych czasów w zdrowiu ? nie za mocno nas wozi góra - dół ?dobrze że nie do góry nogami bo to co w spodniach na głowie się znajdzie . też tak uważam tylko że to nastąpi szybciej ( wzrosty )
Witam,mam dobra wiadomosc dla was, wychodze ze Skotana, wiec macie szanse się odbic, jak juz pisałem kupilem po 2,99zl a znów ten sam efekt, w przeciągu tygodnia prawie 20% w plecy. Jak wychodze ze spółek idą w gore,pech pieprz obu, także życzę wad zysków i 5 tki z przodu, ja tu juz nie wrócę, zmykam na inventi, tam zaczyna iść w gore moze tam uda się zarobić :-)pozdr
Kazdy sam decyduje gdzie i ile lokuje kase.
Albo strategi na DT i out przy zalozmy +10-15% albo szeroka wizja i porzadek mimo wahan nieodzownych.
Zyciepokazalo, ze wyrywnosc niepoplaca a cierpliwosc jest zlotem.
Oczywiscie konsekwencja jest bardzo wazna mimo ze boli casem urealnienir straty....oby mniejszej.
Ja wierze w moje wizje choc ktos powie ze tylko te spafkowe mi sie sprawdzaja....niech tak mysli