hehehe co ta ze spekula 5 lat o suchym pysku siedzi,i nie zarabia kon by sie usmiał,nie rozsmieszac mnie,ta spekula nie podbije nawet do 4 zł tego gniota
w sumie rozgrywajacy na ten społce to amatora,który nie wie jak "ubierac"i nie ma pojecia o technice -obserwuje społeczke od miesiaca i ciagle ten sam schemat mini podbitka i mini sypanie .Kolego zobacz na wykres,kurs ma do przebicia 3, 3,5 5,65 zeby dotrzec do gornej bandy kanalu czyli 7,5 dlaczego nie chcesz tam sie bawic ?acha i te ciagle podbijanie kursu 5 akcjami mam nadzieje ,ze nie robisz tego kosztem coli i snickersa?
jednym slowem dziecinada i brak profeski ta spolka jest stworzona do spekulacji ale nie z tym "snickersem"na pokladzie.
i po dostawiasz do prawej?wiesz co to znaczy wciagniecie ulicy do gry? poczytaj o wielkich spekulantach jak sie tłucze kase na takich spolkach z waskim gardłem tutaj nie ma psa z kulawa noga społka zasnikersowana przez kupujacegopiec akcji gora
Podstawa Prawna:
Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie - informacja o transakcjach osób mających dostęp do informacji poufnych
Zarząd Towarzystwa Finansowego SKOK S.A. (dalej: "Emitent?) informuje, iż w dniu 8 lipca 2013 roku, otrzymał zawiadomienie, w trybie art. 160 ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o obrocie instrumentami finansowymi, od Członka Rady Nadzorczej Towarzystwa Finansowego SKOK S.A. (dalej: "Osoba nadzorująca?).
Zawiadomienie dotyczy sprzedaży w dniu 3 lipca 2013 roku 69 000 akcji serii A Emitenta, poza rynkiem regulowanym ? umowa sprzedaży, po cenie 2,50 zł każda akcja.