• klasyczne zaniżanie przed... Autor: ~olo [83.26.240.*]
    wyj....aniem spółki z giełdy
  • Re: klasyczne zaniżanie przed... Autor: ~vvu132 [82.160.131.*]
    [*] Poznań
  • Re: klasyczne zaniżanie przed... Autor: ~Niki [178.42.168.*]
    tzw. wirówka czy coś innego miałeś na myśli?
    Zapaliłem znicz, Niki:). Jeśli po walnym nie nastąpią zmiany, out z giełdy pewny. Na całe szczęście minęły czasy Sobolewskiego i zamykania oczu na praktyki mafijne. Presja na wchłonięcie Wiednia jest zbyt wielka, musi być przejrzyście. Vide kontrol Dependu. Na co GPW takie śmieci?

Z drugiej strony sytuacja może być pozornym skutkiem ewakuacji Dariusza. Główny akcjonariusz dobierać nie będzie. Jest załadowany po uszy, a tym samym brak animatora. Mafię Aleksandra już dawno wywiało na PMI, z którego też wywiewa na ..., a ulica nie tknie papieru bez zarządu, raportu rocznego, z niewyjaśnionymi wierzytelnościami na 300mln itp.

Wybierasz się na walne?
    Pardon, czy b y ł e ś na walnym? Pokręciłem daty z 17.06, świętem innej spółki.
  • Re: klasyczne zaniżanie przed... Autor: ~Niki [87.205.240.*]
    Nie, na walnym nie byłem. Ja się zastanawiam czy ewakuacja prezia właśnie nie była tylko grą pozorów bo aż nie chce mi się wierzyć, żeby główny akcjonariusz dawał robić się w konia jednemu gościowi. To co mają kontrolę i nie trzymają ręki na pulsie.
  • Re: klasyczne zaniżanie przed... Autor: ~Niki [87.205.240.*]
    Nie ma żadnej szansy, żeby wchłonąć Wiedeń - polityka i tyle. Ulica nie tknie papieru jak się nic nie zmieni bo po co? A żadnych wierzytelności na 300 baniek nie ma ponieważ ten kontrakt w zasadzie nie był realizowany.
  • Re: klasyczne zaniżanie przed... Autor: ~vvu132 [46.215.74.*]
    Szans na Wieden nie oceniam, ale faktem jest rozpoczeta polityka czyszczenia gpw z nieczystych praktyk. Wierzytelnosci brak, to jasne. Ale przypominam ze na dzien dzisiejszy ostatnim obowiazujacym infem ws Wratislavii jest twierdzenie o nie zagrozeniu kontraktu:). Za sama ta okolicznosc, nie wspominajac o szeregu innych (poltoramiesieczne zaniechanie w poinformowaniu o zwloce w platnosciach, opoznienie raportu kwartalnego, nie opublikowanie rocznego) w najlepszym wypadku bge poleci do shlru. A ze termin weryfikacji cokwartalnej tuz tuz...:) Przy czym, jak wiemy ostatnio fixing wyszedl na dobre. Wszystkim akcjonariuszom zycze, by historia toczyla sie kolem.
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.