PSW CAPITAL SA odwołanie ZWZA zaplanowanego na 29.06.2013 r.
Raport Bieżący nr 13/2013
Zarząd PSW Capital S.A. z siedzibą w Warszawie, spółki wpisanej do Rejestru Przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Warszawie pod numerem KRS 0000307183 informuje, że mając na uwadze dobro i interes inwestorów oraz zapewnienie prawa inwestorów do uczestniczenia w Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy, odwołuje obrady Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy Spółki, pierwotnie zaplanowanego na dzień 29 czerwca 2013 roku.
Zarząd PSW Capital S.A. informuje, że o nowym terminie Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy Spółki oraz terminach rejestracji zgodnych z kodeksem spółek handlowych zawiadomi w kolejnym raporcie bieżącym.
Podstawa prawna: § 4 ust. 2 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
Więcej na: http://biznes.pap.pl i http://biznes.pap.pl/espi
chyba stracimy tutaj wszystko:( a teraz jeszcze PMI to wybralem spolki z nc. dobra nauczka na przyszlosc, te akcje ktore mam zostawiam najwyzej na lata to i tak mala czesc moejgo portfela na nadciagajaca piekna hosse:) bedzie dobrze a nawet lepiej ale na glownym . macie jakies ciekawe propozycje na inwestycje kilku letnia? dobra fundamentalnie spolke
Myślisz, że na głównym jest lepiej, tam też wałki odchodzą i to jeszcze lepsze, a gwarancji nie masz, że też nie stracisz. Mistrzostwem już była kasacja akcji CEDC z pominięciem Polskiego prawa, tutaj nawet giełda nie machnęła ręką w obronie mniejszościowych.
A ten komunikat ogólnie pozytywny, widać się przejęli i to już nie chodzi nawet o PSW, ale o pozostałe ich spółki, a że raporty następne będą to jestem pewien na 100%, jedno co można obstawiać teraz to to, czy spełnią oczekiwania GPW.
Co do PMI, troszkę miałem i spuściłem wszystko wczoraj, coś przeczuwałem, że to nie koniec spadków.
Pisałem już kilka razy. Spółki które na pewno nie są krzakami na NC - PLASMA i LUG.
Z rynku głównego - hm tutaj poza budowlanką nie będzie cudów ale budowlanka to ryzyko. Mimo wszystko w miarę dobre spółki to farmaceutyki (NEUCA, FARMACOL - sprawdź rekomendacje)
windykacja - PRESCO i Kredyt Inkaso. Przemysł - ZAMET, ZPUE (jednak już dość wysoko). Jednak nie ma co spodziewać się realnie zwrotów 100%.