Nie mozna sie zarejestrowac na walne zgromadzenie gdyz kdpw nie moze sie skontaktowac z psw. To co sie dowiedzialem w domu maklerskim w alior banku. Z tego wynika ze psw daloinfo na wza na odczepke a zadnego walnego nie bedzie.
Czy komus sie udalo zarestrowac na walne
w związku z przesunięciem raportu rocznego 30 czerwca zapewne spotkają się i zarządzą przerwę. prawdziwe walne będzie za jakieś 3 tygodnie - analogicznie było rok temu
nic nie stoi na przeszkodzie abyśmy się spotkali w jednym z tych terminów i to niekoniecznie na samym walnym (i tak przegłosują co zechcą a rudy się pewnie nie pokarze tylko przyśle pełnomocnika), ale np. pod tym adresem albo nawet pod salą. pogadamy i ustalimy co dalej.
ew. np. dwa tygodnie po walnym (2 termin) jak już poznamy wszystkie uchwały i będziemy wiedzieć czy spółka będzie wykluczona z obrotu
Podpowiadam. Prokurator. Ale nie tak jak jakiś kolega pisał - każdy do swojego lokalnie. Wszystkie zawiadomienia powinny spłynąć do jednej prokuratury - inaczej nic z tego.
Dnia 2013-06-13 o godz. 19:48 rkm napisał(a):
> Podpowiadam. Prokurator. Ale nie tak jak jakiś kolega pisał
> - każdy do swojego lokalnie. Wszystkie zawiadomienia
> powinny spłynąć do jednej prokuratury - inaczej nic z tego.
ile juz wysłałes?...bo lekka szydera chyba juz ze cztery
Dnia 2013-06-13 o godz. 19:48 rkm napisał(a):
> Podpowiadam. Prokurator. Ale nie tak jak jakiś kolega pisał
> - każdy do swojego lokalnie. Wszystkie zawiadomienia
> powinny spłynąć do jednej prokuratury - inaczej nic z tego.
to do której prokuratory składać zawiadomienie
- w ciechanowie
- czy w warszawie
-- okręgowa
-- rejonowa (która)
?
mógłbyś mi podesłać na priv zarys tego co ty składasz ?
rkm, również jestem zainteresowany złożeniem pozwu. Jak będziesz miał jakiś zarys co i jak to daj znać, bo sam nie wiem jak to ugryźć a akcji niestety sporo mam.
będzie dobrze bo rudy jak widać się nie stresuje i pojechał sie ścigać
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=537803972948379&set=a.537802996281810.1073741847.210522212343225&type=3&theater