tak na marginesie, polecam fastfinans, wybił się z trójkąta. Po spadku pewnie jeszcze pójdzie do góry. Zielonego pojęcia tylko nie wiem na ile...ps. trochę tego mam ale nie naganiam
Przecież ostatnia korekta była na 0,50 zł. Na 0,40 to nie korekta a dół. Dzisiaj cała giełda świeci na czerwono, więc nie dziwota. Jak dla mnie 0,53 zł to korekta, ale mogę się mylić
świeczka nieciekawa, to fakt, ale tworzy się coś ,..na kształt "narządu damskiego" formacja zachęcająca i.. wymagająca "narządu męskiego" ..prosze speców od AT o objasnienie..merytoryczne oczywiscie
nie była na 50 a 48 i pisałem o 45 a nie 40. to jest raptem 20 %. Trend jest widoczny, też lubię tą spółkę ale już nie raz była sytuacja że po dużym wzroście była korekta nawet 40 %.
bardzo cenię Twoje wyczucie spółek i spokój, dlatego nie będę się spierał. to jest tylko moje zdanie i dlatego podjąłem temat. Tak jak Ty uważam że spółka jest warta pow. 1pln ale nie pójdzie tam w jednym ruchu.
pozdr
Fliaga , pan powiadasz?, to się jeszcze nie narysowała, .to jest " narząd damski" .obecnie, a swiczka znów nie ciekawa, oj nie,.. ale monitoring jest dobry , oj tak, sternik dzis tylko sie przyglądął i nie miał roboty, czuwa ..i dobrze
No co tam, nic nie piszeta?, tylko na wzrostach piszecie?, zgadzacie z pipi?, może tak być tak.. jak szeroki/wig20/ daje dupy, a zwłaszcza dzisiaj KGH a jutro USA..dalej OFE, .osobiście trochę przytuliłem po 51 , po sprzedaży wczesniej za 55, ale technicznie fatalnie to wygląda,
znając życie ten co najbardziej zachwala wyskoczył jako pierwszy!!
Oczywiscie chodzi mi o tego 1... a tera morda w kubeł i siedzi cicho spadnie kupi i znowu c..ul bedzie zachwalał .
do 1973 ... jak tam , wyszło że jednak się co nie którzy nie przeliczyli .
Te twoje 50 gr zostało daleko z tyłu , a ci co cię posłuchali by jednak nie sprzedawać na pewno są ci bardzo wdzięczni !
42 gr sie może zatrzyma ? ale czy ??
Nie sprzedałem. Faktycznie kilku beształem niepotrzebnie ,sorry. Nerwy mi nie wytrzymały mam dużo kasy włożone w akcje to na mnie tak działa. Przepraszam!