• Poziom równowagi 28,00 zł Autor: ~wpe [217.17.45.*]
    No i mamy poziom równowagi. Pewne jest, że pójdzie w górę, ale pewnie czekamy na informacje o senegalskich fosforytach i/lub świetnych wyników za IIq, do ktorych jeszcze niestety daleko. Troche tu nudno zaczyna być, mam nadzieję, że się rozbuja i ruszy na kolejne wyższe poziomy.
  • Re: Poziom równowagi 28,00 zł Autor: ~milicjant [77.252.115.*]
    sprężyna nakręca się. Tu nie może być długiego postoju.
  • Re: Poziom równowagi 28,00 zł Autor: ~Magda [109.75.17.*]
    Tu jest tylko jeden kierunek - głębaka PÓŁNOC. Spółka za dużo pokazała żeby teraz zabijać kurs negatywnymi informacjami.
  • Re: Poziom równowagi 28,00 zł Autor: ~wpe [89.68.183.*]
    Alez silny poziom 28 zl. Ale zeby to ruszyc na wiecej niz 30 zl musi sie sporo przemielic. Spojrzcie ile tego stoi za 30 zl.
  • Re: Poziom równowagi 28,00 zł Autor: ~wpe [217.17.45.*]
    Ale nudy... Azoty powoli wracaja na sciezke wzrostu po duzym ruchu w gore i szarpaninie na szczycie. A PCE? Male mielenie na 28 i brak wiekszego zainteresowania. Chyba dopiero jakies konkretne info jest w stanie to ruszyc w dalsza podroz na szczyty.
  • Re: Poziom równowagi 28,00 zł Autor: ~milicjant [77.252.115.*]
    wpe - cierpliwości, wolę tak niż szarpaninę. Poza tym kurs i tak stabilnie po takich wzrostach. Jak pójdą Azoty to i Police też. Tylko jak zauważyłem nie ma tu regularności,, zawsze są opóźnienia 2-5 sesji, w zależności jak grają.
  • Re: Poziom równowagi 28,00 zł Autor: ~zxxx [83.28.251.*]
    Kiedy wyniki za 2 kwartał ?
  • Re: Poziom równowagi 28,00 zł Autor: ~wpe [217.17.45.*]
    Raport za I polrocze dopiero 30 sierpnia. No ja tez uwazam, ze po kilkumiesiecznych wzrostach i 17% jezdzie z dnia 31.05. na 30 zl papier trzyma sie super doskonale!!! To cieszy, bo oznacza, ze wielu dostrzeglo potecjal Polic i mocno ceni sobie ten papier, a co najwazniejsze wie, ze jest wart sporo wiecej, jednak kupic chca jak najtaniej jak na ten czas - jednak, jak widac trudno jest cos zebrac duzo nizej niz 28 zl. Wciaz stoi gosc na kupnie 6400 akcji po 23,30 zl - wedlug mnie nie wpadnie mu do koszyka (nie posadzac mnie, to nie ja, ja juz swoje kupilem w cenach 4-13 zl, teraz czekam na duze owoce :)).
[x]
POLICE 0,94% 8,58 2025-09-09 16:06:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.