• Polmed-analiza techniczna Autor: ~Pom [31.0.85.*]
    Rynek Polmedu po osiągnięciu w październiku 2012 dołków w okolicy 1,30 zaczął piąć się w górę i następnie kurs wszedł w 6 miesięczny trend boczny pomiędzy 1,60 a 2 zł. Linia spadkowa trendu długoterminowego została pokonana i akcjonariusze podjęli próbę zmiany obowiązującej od kilku lat tendencji spadkowej.Wczorajsze notowania (12.06.2013) przyniosły wyjście górą z lekko zniżkującego kanału. Warto przy tej okazji zwrócić uwagę na wolumen obrotów, który przy bardzo małym FF (zaledwie 3,53%) był najwyższy w historii notowań (nie licząc obrotu z dnia debiutu). Droga do 2,95 zł (61,8% zniesienia Fibonacciego całego ruchu spadkowego) pozostaje otwarta, co przy wsparciu na 2 zł daje zysk do ryzyka 3,5:1. Powyższa analiza jest sporządzona z najwyższą starannością,ale nie stanowi rekomendacji kupna czy sprzedaży w rozumieniu obowiązujących przepisów prawa. Pozdrawiam,
    pom

• Re: Polmed-analiza techniczna Autor: ~Pom [31.0.85.*]
    mała dystrybucja dzisiaj się odbyła,ale co ważne 2 zł trzyma się dobrze,jeśli pęknie to 1,94 i 1,76 powinno zostać wybronione i warto zwracać uwagę na obroty
  • Re: Polmed-analiza techniczna Autor: ~alek [92.40.253.*]
    Minimum 5 zl., spokojnie czekam , dzis był wywiad z Prezesem w tvn cnbc zapewnił ze poniżej 2 nikt nie odda , emc poszło kilka razy drożej spokojnie czekam i odbieram w miarę mozliwosci
  • Re: Polmed-analiza techniczna Autor: ~alek [82.21.64.*]
    pzu w emc

branza pozadana przez fundy
    powoli jedziemy na 5zł
  • Re: Polmed-analiza techniczna Autor: ~ostrożny [91.146.214.*]
    Po tak silnych wzrostach-tylko korekta.Tak się dzieje i na innych spółkach.Co szybko rośnie,musi szybko spaść.
  • Re: Polmed-analiza techniczna Autor: ~ostrożny [91.146.214.*]
    Przesiadka na PBG i RAFAKO. Odbicie po korekcie.Wsiadać póki czas.
    jedziemy dalej :)papiera coraz mniej
    trwa zbieranie perełki społka warto 10zł
  • Re: Polmed-analiza techniczna Autor: ~POM [31.0.251.*]
    tak jak pisałem, analiza się sprawdziła, doszliśmy do 61,8 Fibo. Piękny zysk, nie zdradzę czy sprzedałem czy trzymam bo nie chcę wpływać na wasze decyzje...pomocniczo tylko powiem, że technika jest ważna, w tle dobre informacje, a to daje zawsze do myslenia, bo wtedy są chętni na kupno,pozdrowienia, POM
  • Re: Polmed-analiza techniczna Autor: ~Po POM [31.1.203.*]
    Ja sprzedałem 14 000 i to dzięki temu obroty wzrosły i dały podnietę kupującym.
    Ciekawe na ile tej podniety starczy?
  • Re: Polmed-analiza techniczna Autor: ~zk [79.185.67.*]
    twoja analiza techniczna faktycznie pokazuje kierunek. jesli mozna prosze o analize porownawcza z cena docelwa w stosunku do spolek ktore pozyskaly inwestora tj.luxmed,emc.
  • Re: Polmed-analiza techniczna Autor: ~analiza [95.41.171.*]
    Dnia 2013-09-18 o godz. 15:03 ~zk napisał(a):
    > twoja analiza techniczna faktycznie pokazuje kierunek.
    > jesli mozna prosze o analize porownawcza z cena docelwa w
    > stosunku do spolek ktore pozyskaly inwestora tj.luxmed,emc.

Ale to już nie byłaby analiza techniczna ale fundamentalna a to dwie różne specjalności
  • Re: Polmed-analiza techniczna Autor: ~POM [31.0.48.*]
    zapraszam tym razem do zainteresowania się Complexem, analizę sporządziłem podobną metodologią, tradycyjnie przypominam, że nie stanowi to rekomendacji kupna lub sprzedaży
[x]
POLMED -1,37% 2,90 2018-09-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.