• odpał się szykuje>2 zł Autor: ~magik [83.30.163.*]
    cel to minimum 2 zł, popatrzcie na wykres, jak długo trwała akumulacja. będzie się działo, pewnie jeszcze wróci na chwilę poniżej 50 groszy ale wtedy to warto tylko dokupić
  • Re: odpał się szykuje>2 zł Autor: ~jeleń [83.22.172.*]
    i słonie będą latać
  • Re: odpał się szykuje>2 zł Autor: ~magik [83.29.166.*]
    lepiej zacznij patrzeć w niebo....!!!!!
  • Re: odpał się szykuje>2 zł Autor: ~magik [83.22.65.*]
    warto się podłączyć pod grę macherów co tutaj działają, ktoś zarąbiście umiejętnie trzymał kurs miedzy 0,45-0,51 , przemieliło się z ponad 10%. akcji na tych poziomach... i cisza...nikt się nie pojawił w akcjonariacie.... a 10 % akcji pewnie w wiśle pod wawelem utonęło..
    zobaczyłem co się dzieje to wskoczyłem w papier.
    jak się zacznie ich gra to 2 zł.. pęknie
  • Re: odpał się szykuje>2 zł Autor: ~Ole [89.215.193.*]
    Kolega magik dobrze pisze , przed zakupem przgladalem wiele małych firm i Północ faktycznie wyglada jak rodzynek , niedawno takim moim typem było Monari i zarobiłem 150% . podobny ulklad wskaźników ma nasza perła. Myśle ze faza akumulacji się kończy i lada dzien jedziemy w kierunku 2zl. Firma szybko się rozwija i ostatnie jej zakupy mogą okazać się super okazja.Nie zdziwie się ze niruchomosc sprzedadzą 50% drożej ; jest dobra lokalizacja).W kraju obiekty handlowe wychodzą z dołka i takie inwestycje mogą być okazja.
  • Re: odpał się szykuje>2 zł Autor: ~~jpk [83.4.229.*]
    Nie odpał ale najprawdopodobniej emisja by rozliczyć SUMARÓW. Za prywatne aktywa nie warte milion ( wg mnie) wzieli już gotówkę, dodatkowo działki za 1,3 mln ( wg ich wyceny) a resztę pewnie wypłacą sobie w akcjach które nawet jak spieniężą jeleniom po 20 groszy to i tak będzie to dla nich korzystne bo zachowają kontrole.
    Spółka dla spekulantów. Swoją drogą genialnie to "przeprowadzili" i wydrenowali spółkę i drobnych akcjonariuszy. Wyszedłem po ubiegłorocznej transakcji z dużą stratą . Ale za lekcje inwestowania trzeba płacić. Nie warto angażować się w transakcje gdzie w spółce wiodący akcjonariusz kupuje/ sprzedaje sam od siebie aktywa.
    Ci co chcą wejść niech mają to na uwadze.
  • Re: odpał się szykuje>2 zł Autor: ~Ole [89.215.193.*]
    To ze Sumarowie to cwaniaki wiem , i twoja koncepcja była dobra do czasu, ostatnio prawdopodobnie zmieniają front bo dosli do wniosku ze taka gra stracą całkiem zaufanie i akcjinariat,sami z sobą nie bedą sie kopać.Zauwaz ze juz mocno przesadzili , płynność umiera , tyle ze oni zdali sobie z tego sprawę. Kolego pesymisto spekulanci grają zawsze na dwie strony, czas na zmianę frontu , po kilku latach spadku mocne odbicie jest potrzebne rodzinka wie jak to zrobic , teraz nadmucha balon i to sporo bo ostatnio maja duże ambicje.Wiem coś wiecej na ten temat.Ktoś wcześniej napisał 2zl. zapewniam ze wielu ta cyfra bardzo się podoba,dwa trzy infa i trochę gorącego pieniądza, nie takie śmiecie rosły po 100-200%.
  • Re: odpał się szykuje>2 zł Autor: ~Franio [83.4.11.*]
    don patro zawsze robil mega zwyzki przed puszczaniem papiera ale chyba tutaj nie ta plynnosc choc z 10-20kilo mozna dla sporty zaryzykowac i chwile poczekac
  • Re: odpał się szykuje>2 zł Autor: ~rob [31.61.129.*]
    Wygląda na to że zostało tylko 5.5 mln do spłaty za przejecie czyli calkiem już mało. Jeśli spółka zarabiałaby teraz np. 1 mln zł rocznie to daje jakieś 20gr na akcje. Uważam że nie ważne co spółka przejmuje i od kogo ale ważne jest ile na tym bedzie zarabiać. Ją sobie przetrzymać trochę wiecej niż 20k akcji i zobaczymy.
  • Re: odpał się szykuje>2 zł Autor: ~maestro [83.10.8.*]
    cooooooottooooo???
  • Re: odpał się szykuje>2 zł Autor: ~magik [83.26.201.*]
    do końca roku 1 zetal

a w ciągu roku to myślę, że 2zetale będą

jedna ze spółek z najmniejszą kapitalizacją
    tylko 3 mln zetali
    a ma majątek
    i zyski robi

[x]
ARAMUS 1,20% 1,98 2019-12-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »