Mówię za siebie- poszukiwanie czegoś nowego, GPW jest nudna jak mops, jeżeli się człowiek trochę zna na tej giełdzie to na prawdę trudno, żeby cię tam cokolwiek zaskoczyło.
Poza tym- spółki na GPW cieszą się większym zainteresowaniem, co powoduje, że nie bywają tak rażąco niedowartościowane jak na NC.
Dodaj, że spółkom z GPW nie grozi tak często upadłość, wyprowadzanie majątku ze spółki, zawieszenie lub wykluczenie akcji z obrotu. A na NC ostatnimi miesiącami dzieje się to hurtem i nie wiadomo czy nie dotknie także tego śmiecia, jak GPW zorientuje się w sytuacji.
Nie jestem przekoonany źe to taki śmieć moim zdaniem ma wielkie możliwośći a to co złego już było więc ja poczekam,może się okazać że zrealizują umowę do końca b.miesiąca i milion wychaczą a to zmieni całowicie bieg sprawy zatem ja czekam ;-)
Miałem już troche spółek z NC w portfelu, obecnie mam 3 i nigdy nic się z żadną z nich- oprócz insynuacji naganiaczy na spadki- złego nie działo, na większości zyskiwałem, na reszcie wychodziłem bez poważnych strat.
Specyficzne spółki mają teraz tu problemy, oj specyficzne, a spółki z problemami to nie moja specjalność. Widze też kandydatów do wylecenia z rynku w ciągu paru miesięcy, zaś akurat o Digate jestem spokojny. Sytuacja na DGT nie jest jasna i przejrzysta dla wszystkich, ale durniem jest kto sądzi, że zatajane są tylko złe informacje.
..niż czekać na 1000% , które nigdy może nie nastąpić.
na NCjak ruletka: jak bedzie dobrze to bede super zarobiony a jak nie wypali to pod most.
PS dzisiaj sie nawet nie otworzyło. zamrażarka pieniędzy..........tylko zeby tu nie skruszały, bo guzik z pętelką sie kupi za nie..........
cierpliwi i odważni będą nagrodzeni 1000% to nie będzie ale kilkaset może byc jak najbardziej
tutaj nie potrzeba ogromnego kapitału zeby to zrobić
a widać że coraz więcej ludzi jest chętnych na takie spółki przyjdzie na nią pora i to szybciej niż myślicie!