j.w. Spamerze. Trzymaj te pare sztuk, bys dzieki nam choc pare zloty na wakacje zarobil, zmadrzal i nie spamowal o ofe, Bialorusi itd.
Trzymaj , jak sam radziles.
Dnia 2013-06-17 o godz. 16:00 ~WN napisał(a):
> Co to. za leszczyna 49sz za 28.7 daje sie wyleszczyc!?
> Chlopie jak tyle trzymales to poczekaj na 32 i tam
> ustaw,jak musisz zlecenie,to zarobisz.
Leszczyna posluchala i juz dobrze ustawiona , powyzej 32 zl , i tak trzymac i nie....oddawac.
Mam nadzieje,ze klakier uwierzyl i trzyma , i tym samym zaprezentuje sie nam na party przy 6tce zprzodu ;-)
jeszcze teraz warto kupować a nawet bardziej , trend jest silny , przebicie 32 zł gwarantuje jazdę na 40zł , a newsy wiszące w powietrzu tylko to przyspieszą , kupuj plotki sprzedawaj fakty. Tak trzymać Panowie:)
Dnia 2013-06-20 o godz. 18:09 ~aniol160 napisał(a):
> http://www.attrader.pl/pl/akcje/staporkow/analiza-techniczna,analiza,1634
My to wiemy,a to tylko jest potwierdzenie :)
Gdyby nie ten , niczym nieuzasadniony, cyrk z panika jednodniowa via USA to juz bys my byli na 33zl ,ale to kwestia czasu , jutro powrot na wcz poziomy, od rana zakupy na wyscigi i w pn mamy 33 zl, no chyba,ze jutro panika swiatowa nabierze na sile ,to tego nie zmienimy.
Spamer trzymasz? Czy podkupujesz po 1szt dziennie? Żenujący głu....
Zobacz co na całym rynku się dzieje,ZuK aż nad to dobrze się zachowuje a końcówka na zielono i to mocno , nie wiem jak będzieszspamował.
Zaraz zresztą Cie zgłoszę jak to zrobili inni , do Moderatora!
Klakier radzi trzymac a sam chce po 22kupic?
Jak to chce zrobic?
oj to nasz pajac forumowy.
trzymaj,bo 28zl to naprawde tanio
caly rynek odbija i to ostro,wiec wracamy na wlasciwe tory i kierunek
napewno nie wiem ale to za mała spółka na OFE ,moze byc ZUKu tylko jaki FUND a to jest nie grozne pozatym wystarczy nie sprzedawac i nie bedzie spadac jak dotychczas
Dnia 2013-06-26 o godz. 10:12 ~wlodek06 napisał(a):
> napewno nie wiem ale to za mała spółka na OFE ,moze byc
> ZUKu tylko jaki FUND a to jest nie grozne pozatym wystarczy
> nie sprzedawac i nie bedzie spadac jak dotychczas
Wyjales mi to spod klawiatury :)
Trzymac , bo przy tak malym ff jak ktos niecierpliwy sprzedaje kurs spada.
A zeeszta juz po strachu OFE i indeksy odbijaja.
- 1,92% na wig20 na teraz nazywasz odbiciem? z tego co widzę decyzja o ofe tez jeszcze nie zapadła, więc WN chyba przedwczesny Twój optymizm.
wlodek niby tak, ale załóż że jakieś ofe ma 1000 akcji zuka i będzie musiał je szybko sprzedać... w innym wątku było że to wystarczy żeby mocno bujać kursem. wiemy tylko że żaden fund nie ma ponad 5% akcji i nic więcej.
Spółka jest ciekawa i ma dobre perspektywy jednak przy takich niepewnych czasach na rynkach finansowych szczególnie przy tak małym ff dość ryzykowna. tak naprawdę w każdej chwili kurs może mocno się zmienić w obie strony.
pozdrawiam
chyba przesadziłes z tym 1000 funda:)))bo co to za inwestycja dla funda.ktos skupowal te akcje od 19 zł i spokojne bez podbijania ceny i nadal to robi tyle ze juz lesczy brak i nikt niechce oddawac,do konca tygodnia moze byc info i odjaz na 40 i tak cena mnie minimum interesuje siedze na tym papierku od początku roku i jestem juz sporo do przodu ale czekam na wiecej ,pozdrawiam
Dnia 2013-06-26 o godz. 10:49 ~wlodek06 napisał(a):
> chyba przesadziłes z tym 1000 funda:)))bo co to za
> inwestycja dla funda.ktos skupowal te akcje od 19 zł i
> spokojne bez podbijania ceny i nadal to robi tyle ze juz
> lesczy brak i nikt niechce oddawac,do konca tygodnia moze
> byc info i odjaz na 40 i tak cena mnie minimum interesuje
> siedze na tym papierku od początku roku i jestem juz sporo
> do przodu ale czekam na wiecej ,pozdrawiam
Dokładnie tak , poza tym jest tak mało akcji w obiegu , że jak bym chciał to zaraz mogę podbić plus 10% , ale po co ? ;) Sam rynek podbije na wyścigi do 3cyfrowego kursu, pewne jak w banku PKO BP :-) , sam Prezes o fo zadbał.