Witam!
Ludzie przeciez im o to chodzi rynek był bardzo wyprzedany zobaczcie na wskazniki akcje sa bardzo mało płynne chociazby te 250 tys vol dzisiejsze żeby skupic z rynku wystarczy trochę postraszyć i ustawić kilka mocniejszych zleceń sprzedaży a wy sprzedajecie w panice przeciez im o to chodzi żeby objąć akcje po jak najniższej cenie to rozgrywki w srodku a na kursie nigdy nie będzie zalezało bo niby po co?????? W końcu to black lion. Nikogo nie namawiam nie agituję zdecydujcie sami ale nie mam odrobiny racji?????
Pozdrawiam stały akcjonariat
Panowie, nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba obiecano nam skup akcji własnych przez spółke prawde? Miało to się rozpocząć po sprzedaży działki JWC. Zientara bądź Wandzel nie tak dawno w telewizji wygłaszał, że spółka jest mocno niedowartościowana i ze należy sie spodziewać systematychnych wzrostów. Dobrze pamiętam? TO by sugerowało że właśnie planuja skup akcji i że wreszczie zaczyna ich interesować cena akcji!
Dlaczego w takim razie spraedają akcje na rynku i tym samym nadal zaniżają kurs?? Czy jezeli jedno sie mowi a drugie robi to nie jest to zwykle klamstwo a skoro my tracimy przez to pieniądze to czy to nie jest oszustwo??
Ciekawie się robi. Ktoś właśnie wystawił 45000 akcji po 90 groszy. Pewnie znow zwala kurs do 60 groszy a potem zrobią emisje po 1 zł.... Nikt nie bedzie chciał kupować po 1 zł. Oni wtedy kupią akcje za wirtualne pieniądze, te które im przysługują z PP plus to co nie obejmą inni. W ten sposób znacznie zwiekszą swoje zaangazowanie i w przyszłości zdejmą spółkę z rynku...
Aktualne zobowiązania to 278 mln, przyszłe bez VAT związane ze śmieciohutą 272. Razem 550 co daje łączne zadłużenie około 4,58 pln na akcję. Do tego trzeba się pozbyć około 11 mln byłych akcji własnych i ponad 8 mln jeszcze własnych. FUNDY , za wyjątkiem Altusa oczywiście, omijają spółkę szerokim łukiem bo jak się kończy robienie interesów z Wandzlem, przetestował już Pioneer. Sumując to wszystko mamy obecny kurs.
No niestety i w tym jest problem. Ja siedze w tym G od 5 lat. I dlatego nie chce naganiac drobnicy bo najprawdopodobniej poniesie straty tak jak i ja. Dopuki zarządzający nie zmienią podejścia, nie ma co w to inwestować....