• NOWY SKLEP VEDIA - SUPER! Autor: ~miron [77.253.130.*]
    Vedia otworzyła nowy sklep

http://www.kays.ch/Vedia-Shop--337d.html

:))))
  • Re: NOWY SKLEP VEDIA - SUPER! Autor: ~maniek [91.192.88.*]
    hahahaaaaaaaaaa
  • Re: NOWY SKLEP VEDIA - SUPER! Autor: ~dep [77.222.255.*]
    albo GPW ich zawiesi albo w końcu trzeba odwołać tego Pana Dariusza bo tak pogrywać z inwestorami nie można spółka nei jest prywatna tylko publiczna. Prezes zamiast w chinach siedzieć powinien pomyśleć o kimś bardziej ogarniętym
  • Re: NOWY SKLEP VEDIA - SUPER! Autor: ~b.. [195.222.103.*]
    Poczytałem stronę internetową spółki Vedia.W 2011 roku mieli super zysk,w 2012 sie okaże,ale wg zapowiedzi prezesa w tym roku ma być dobrze,mają większe niż dotychczas zamówienia.Sprawdziłem także ofertę ich produktów i nowosci.Są dostepne,atrakcyjne cenowo.W przeciwieństwie do wielu spółek na NC oferują nowe produkty i marka vedia jest znana na rynku. Jutro mają otrzymać zwrot vat z chińskiej skarbówki/1,5 mln/,a w czwartek ok 750 tys za sprzedany towar.Zaryzykowałem i kupiłem niewielki pakiet akcji w piątek.Zobaczymy,w końcu kurs oscyluje na minimalnych poziomach.
  • Re: NOWY SKLEP VEDIA - SUPER! Autor: ~b.. [195.222.103.*]
    Myslę,że do końca miesiąca można potrzymać papiery,to tylko 2 tygodnie.A zwrot Vat to i tak będzie,bo gdyby nie bylo decyzji skarbówki,to by nie ujeli tego w harmonogramie.Na razie jest to test uczciwosci w relacjach zarządu z akcjonariuszami.
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.