W ostatnim czasie z ryzykownych miałem tylko ASM, poza tym trzymam JJB i CRB. Moim zdaniem CRB będzie kiedyś mocno grany więc dobieram co jakiś czas. Po wyjściu z ASM przenoszę całą kasę do CRB
Jjb kiedys wyspałem stracilem cierpliwosc :) ostro jestem zapakowany w cig tam ktos jeden steruje kursem i odleszcza ulice. Jak nic sie nie wysypie to na cigu bedzie 2 cyfrowka na jesieni.
CIG jest dla mnie zbyt wygrzany, przypomina CDR po 400zł. Wolę kupić w dołku i czekać (nawet kilka lat) niż gonić króliczka ryzykując zawieszenie na haku ;)
Jestem na cigu ostro oczytany i z tego co czytam zagraniczni eksperci twierdza ze lordsy beda hitem a wtedy moze byc ostra pompka :) ogolnie to o ciga i asm jestem jakos dziwnie spokojny
Trochę słabe konie moim zdaniem, właściwie oba wykresy technicznie wyglądają tak samo prospadkowo ale jak wiadomo giełda jest nieprzewidywalna więc wszystko się może zdarzyć ;)
Chodza sluchy ze przed wyborami moga byc pompki na panstwowych spolka i na jesieni realizacja zyskow ale nie wiem ile w tym prawdy choc to byloby logiczne