• i to by było na tyle Autor: ~biss [83.12.104.*]
    kto nie wyszedł, ten będzie miał teraz spory problem
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~ds [83.19.162.*]
    ulica jeszcze nie ma akcji, wiec nie ma kto wychodzić.

rozumiem ze Ty wyszedłeś dzis po 0,16 ?
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~biss [83.12.104.*]
    nic nie rozumiesz
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~zapakowany [31.0.120.*]
    oddam za złotówkę :)
    hmmm....
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~ddddaaaawwww [83.10.116.*]
    Temat założył jakiś emocjonalny kurdupel, który nie zdążył kupić :)
    Ja mam średnią koło 8 gr i nie mam zamiaru oddawać.
    Kupuj drożej cieniasie.
    tez sie zastanawiałem by brac po 8gr po infie o 20 mln $. az sie dziwiłem, czemu nie było zadnej reakcji na info.

jak sie okazuje, dobre info musi swoje odczekać zanim bedzie reakcja rynku.

akcji nie mam, moze bym kupił ale nie ma od kogo :)

obserwuje i powodzenia tym co mają. moze do 30-40 gr dojechać w tym tyg, ale ryzyko spore.
    juz nkt nie chce się na to łapać? Po za tym, czy te podstawiane śmieszne batony na K ustawione pod ulicę, nie mają przypadkiem sprowokować kupna?
    nic nie rozumiesz :)
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~gh [178.182.184.*]
    ma rację, nie tak powinno to wyglądać
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~cyzu [95.49.134.*]
    po prostu nie ma akcji w arkuszu , społka w 1Q zarobiła 500 tys zł jedna z niewielu na NC do tego ma w kasie 6 mln zł i podaje info ze ma dostep do 33 mln zł to dziwicie sie ze nikt nie chce oddac ? ja tez mam pakiet mały bo 50 tys sztuk i ponizej 1 zł nie oddam , nmie ma takiej opcji , poczekam max 4-6 miesiecy i ta cena bedzie osiagnieta bo przed nami info o podniesieniu prognozy na 2013 rok bo społka w 1Q zrealizowała w 50% oraz "jedną z
    usług, którą Spółka planuje wprowadzić do oferty w II kwartale 2013 r. jest m.in. świadczona przez
    spółkę zależną – Emerging Companies Research sp. z o.o. – analiza papierów wartościowych na
    indywidualne zamówienie klienta (vide RB EBI nr 17/2013). Pełen zakres zmian zostanie
    przedstawiony w formie raportów bieżących oraz na stronie www Spółki." i takze inwestycje w społki start up ! jaka społka ma taka wizje ? przyszłosc ? kase ? chyba naNC zadna !!!!!!!!!!!!
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~awe [83.29.25.*]
    chociażby BGE i Depend
    Kolego awe wiesz ze masz te papier i dlatego zachwalasz a m development juz nie dodasz bo sie wstydzisz wtopy ? a mtc ? otóz odpowiadam bo mam i depend a w bge siedziałem długo otóż :
    Depend - ma w kasie 6 mln zł ? ma zysk w jednym kwartale 500 tys zł ? w ogole ma jakies zyski ? nie , ma za to przyszłosci jesli wizja kredytu to rzeczywiscie prawda y w co wierze i jestem od grudnia.
    Bge - od roku mamią o budowie biogazowni, kontraktu podpisane w sierpinu 2012 roku nie za realizowane w całosci, kasy w gotówce ? ile ?

wierze w depend tak jak i Ty ale tam sa marzenia tu fakty, Bge ? troche mieszania ulica przez spółdzielnie i mamienie obiecankami.
    Tutaj może byc powtórka z BGE czyli okolice 2 zł nikogo nie powinno zdziwic przesledz sobie:
    informacje jakie podawała społka,
    skontaktuj sie ze społka,
    zobacz kto sie w nia angazował
    zobacz jaka jest cena niminalna,
    zobacz ile maja kasy
    zobacz ile maja zysku za 1Q
    zobcz sobie raporty i co sie szykuje takze w 2Q

:)
    MTC i Mdevelop absolutnie się nie wstydzę bo ii też nie mam czego. Te spółki to inna kategoria. Porównalem podobne do PSA pod względem informacji spółki. Depend ma dostać rzekomo 200 mln $ natomiast o BGE pisano podobnie jak ty czynisz to tutaj z tym, że tam przy 2,50 zł. Przez cały czas było zaś cicho, bo... ty dołączyłeś do nas kilkadziesiąt groszy później.
    Kolego na bge byłem ze srednia 24 gr :) miałem pakiet 112 tys sztuk :) sprzedałem po 1.20 zł potem załowałem ze nie trzymałem np do 2 zł ale cóz nie zawsze sie kupuje i sprzedaj w dołku :) porównałeś do Dependa to Ci mowie ze tez mam pakiet ale narazie tam sa marzenia i nie zaprzeczysz tego , tutaj masz fakty :) kazdy działa jak chce ja ponizej 1 zł nie sprzedam ani jednej akcji PSA to samo powiedziałem kiedy na BGE :) bo tu jestem pewny ze bedzie podobni, jesli sie z tym nie zgadsza to to rozumiem , mozesz miec inna wizje inwestowania niz ja to zrozumiałe :)
    dodam jeszcze na temat BGE - wcale sie nie zdziwie jak po latach wyjdzie najwiekszy przekret w histori gpw jak słupy zarzadu zebrały tony akcji za grosze ponaciagali i zaczeli sypac od 3 zł w dół... kontrakty niezeralizowane, mamienie ciągła budowa biogazowni, prezes akcje sprzedaje ( nie wiadomo za ile ) itd itp... no cóz nawet rynek to zweryfikował cena akcji wiec przypuszczenia jak najbardziej realne...
    tutaj może być podobnie. Ja wychodziłem z BGE z podobnym pakietem w przedziale 2,40 - 2,60 zł
    ja załowałem troche ze nie przytrzymałem do tego poziomu ale swoje i tak zarobiłem :) ok 100 tys zł byłoby w kieszeni wiecej... cóż było mineło nie obym tylko takich decyzji załował :)
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~ddddaaaawwww [83.30.114.*]
    I co cieniasie, chciało się kupić taniej .
    i kupi się taniej
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~veto [83.6.199.*]
    Szukaj chłopie na allegro , moze kupisz "taniej" , szukaj najlepiej z odbirem osobistym zaoszczedzisz na przesyłace bedzie TANIEJ
  • zaczyna się Autor: ~ds [83.19.162.*]
    ulica wlasnie wchodzi do gry. meldować sie po kolei :)
  • Re: zaczyna się Autor: ~df [83.27.250.*]
    a ty to co jesteś, jak nie ulica?
  • Re: zaczyna się Autor: ~ddddaaaawwww [83.27.199.*]
    Walne.
    Samochody i Furgonetki :)
    a furmanki? Zapomnieli o furmankach! :D
  • Re: zaczyna się Autor: ~zyga51 [89.72.91.*]
    Dnia 2013-06-11 o godz. 20:39 ~df napisał(a):
    > a furmanki? Zapomnieli o furmankach! :D

Dla ciebie zamowili woz na zelaznych kolach pasuje Ci
    musiałeś na kolację zjeść słoik musztardy, bo ci się zaj...ście żart wyostrzył
  • Re: zaczyna się Autor: ~ds [83.29.22.*]
    też ulica, ale bez akcji :)
  • dzisiaj będzie - PSA CAPLICA Autor: ~biss [83.12.104.*]
    powrót na 10 - 12 gr
  • Re: dzisiaj będzie - PSA CAPLICA Autor: ~joe [89.67.40.*]
    a mi się wydaje że odwrotnie bo i tak nikt nie dokupi a zamknięte na klucz przez widłowego
  • Re: dzisiaj będzie - PSA CAPLICA Autor: ~biss [83.12.104.*]
    o jakim widłowym ty piszesz?
    A przy okazji, co tam słychać na MTC?
  • Re: dzisiaj będzie - PSA CAPLICA Autor: ~zyga51 [89.72.91.*]
    Dnia 2013-06-12 o godz. 09:24 ~biss napisał(a):
    > powrót na 10 - 12 gr

Gledzisz o kupnie tanio to dlaczego nie kupowales cykorze jak bylo po 5,6,7gr itd ja kupowalem od 7gr i sie nie balem a ty tyko jeczysz jak pies pod plotem spadaj na dzrzewo tam twoje miejsce korekty zawsze byly i beda
  • Re: dzisiaj będzie - PSA CAPLICA Autor: ~biss [83.12.104.*]
    nie rozumiem, o co ci chodzi? Przecież właśnie to napisałem
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~edziu [83.28.234.*]
    z jakiego powodu miałoby powracac na 10 gr skoro społka poinformowała rynek o podpisaniu umowy, ma zysk w 1Q, ma kase w splłce... ten wzrost nie jest wzrostem nieuzasadnionym... a taki debil jak Ty plecie głopoty. Wcale nie zdziwiłbym sie jka by te zbierane akcje były pod walne !!!!
    czy ja cię wyzywałem, matole?
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~zyga51 [89.72.91.*]
    Dnia 2013-06-12 o godz. 10:01 ~biss napisał(a):
    > czy ja cię wyzywałem, matole?

Drugi Radek z PMI gledzi o 1zl o 40gr i po co wam to pisanie jak strach w oczach
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~edziu [83.28.234.*]
    Masz racje sory. Ale nie lubie jak ktoś gada takie głupoty. Rozumiałbym gdybys tak pieprzył bo społka urosła 500 % bez zadnego podowu.
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~zyga51 [89.72.91.*]
    Dnia 2013-06-12 o godz. 10:11 ~edziu napisał(a):
    > Masz racje sory. Ale nie lubie jak ktoś gada takie głupoty.
    > Rozumiałbym gdybys tak pieprzył bo społka urosła 500 % bez
    > zadnego podowu.

Edziu chyba nie piszesz o mnie ja odpisalem bisowi bo glupoty ciagle pisze .pozdrawiam
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~ddddaaaawwww [83.27.199.*]
    Jesteś nienormalny .
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~ddddaaaawwww [83.27.199.*]
    Ja też pisałem do bissa płaczka.
    Co dzień będzie pisał o nadchodzącej katastrofie, bo przeżyć nie może że nie kupił tanio.
    W końcu trafi i będzie szczęśliwy, że parę % spadło. Taki typ.

lub

Zwykły naganiacz na spadki. Jeba.ć go.
    sam się pi..dol, pajacu. A może to ty jesteś naganiaczem?
    Wzrosty powoli wyhamowują. No nic, jak to ktoś mądrze powiedział, na giełdzie większość nigdy nie ma racji.
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~veto [83.28.234.*]
    11.06.2013 0,22 +37,50 %
    10.06.2013 0,16 +33,33 %
    07.06.2013 0,12 +20,00 %
    06.06.2013 0,10 +11,11 %
    05.06.2013 0,09 +12,50 %

Widzisz jak to rosło przez 5 dni ? człowieku brak podazy swiadczy ze zbierał ktos kto wie co sie bedzie działo , umiesz mysleć w ogole ? po takich informacjach ktore sie pokazały piszesz ze powrót na 10 gr przeciez nawet najwiekszy laik tak nie napisze no chyba ze chcesz byc jak DODA kontrowersyjny i piszesz specjalnie :D Bardzo dobrze ze teraz jest ochłodzenie i nie idze dalej, niech bedzie maramz przez jakis czas a 1 zł bedzie szybko. Inaczej przeciez bys pisał ze balon prawda jak by rosło ? jak nie rosnie napiszesz ze gówno warte bo spada i brak popytu... taki własnie chłopek z Ciebie :)
  • Re: i to by było na tyle Autor: ~joe [89.67.40.*]
    a dlaczego blokada caly czas jest?
    właśnie pod to info urosło, zanim ono jeszcze się ukazało. Teraz troszkę dystrybucji i zjazd. Kto miał sporo, ten wywalał. Marzyciele zostaną z ręką w nocniku. Nawet już batonów na K nie podstawiają, żeby to dalej popychać. :)
    co Ty człowieku pierd..... jak urosło pod info ? info pokazało sie 3 czerwca a kurs ani drgnał.... zaczeło rosnąc 6 czerwca.. ktoś zbierał akcje PKC az nagle ukazało sie ze jest walne :) a moze Ty komentyjesz PSW ? bo tacy tez byli a sadzac po Twoich wypowiedziach Twoje IQ wiele od nich sie nie rózni :)
    patrząc na kurs, rozumiem twoje poddenerwowanie
    jakie poddenerwowanie ? i co niby ma nie "denerwować" w kursie ? gadasz głupoty to nie odwracaj teraz kota ogonem bo piszesz bzdury ze niby kurs urósł przed infem :)
    http://biznes.pl/rynki/gielda/komunikaty-espi-ebi/psa-capital-sa-ogloszenie-o-zwolaniu-zwyczajnego-w,193497,komunikaty-detal.html
    sprawdź jeszcze raz datę ukazania się tej informacji i poczytaj projekty uchwał, szczególnie zaś tej, której zawdzięczasz obecne wybicie.
    Co ma wspołnego walne z infem o 33 mln zł które sie ukazało 3.06 ? Twierdzisz ze urosło przed infem to Ci mowie ze nie urosło przed infem :) jestes Świeżak a ja na ten społce jestem troche dłuzej wiec dzieciaku nie pleć głupot. Informacja na profilu bankiera jest ze 10.06 poniewaz UAKTUALNILI informacje o podmiocie ! Czaisz ?????? I własnie tacy jak Ty tu przyleźli dopiero wtedy bo im bankier "powiedział" ehhh
[x]
PRIME 0,62% 1,61 2025-09-24 12:33:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.