po prostu nie ma akcji w arkuszu , społka w 1Q zarobiła 500 tys zł jedna z niewielu na NC do tego ma w kasie 6 mln zł i podaje info ze ma dostep do 33 mln zł to dziwicie sie ze nikt nie chce oddac ? ja tez mam pakiet mały bo 50 tys sztuk i ponizej 1 zł nie oddam , nmie ma takiej opcji , poczekam max 4-6 miesiecy i ta cena bedzie osiagnieta bo przed nami info o podniesieniu prognozy na 2013 rok bo społka w 1Q zrealizowała w 50% oraz "jedną z
usług, którą Spółka planuje wprowadzić do oferty w II kwartale 2013 r. jest m.in. świadczona przez
spółkę zależną – Emerging Companies Research sp. z o.o. – analiza papierów wartościowych na
indywidualne zamówienie klienta (vide RB EBI nr 17/2013). Pełen zakres zmian zostanie
przedstawiony w formie raportów bieżących oraz na stronie www Spółki." i takze inwestycje w społki start up ! jaka społka ma taka wizje ? przyszłosc ? kase ? chyba naNC zadna !!!!!!!!!!!!
Kolego awe wiesz ze masz te papier i dlatego zachwalasz a m development juz nie dodasz bo sie wstydzisz wtopy ? a mtc ? otóz odpowiadam bo mam i depend a w bge siedziałem długo otóż :
Depend - ma w kasie 6 mln zł ? ma zysk w jednym kwartale 500 tys zł ? w ogole ma jakies zyski ? nie , ma za to przyszłosci jesli wizja kredytu to rzeczywiscie prawda y w co wierze i jestem od grudnia.
Bge - od roku mamią o budowie biogazowni, kontraktu podpisane w sierpinu 2012 roku nie za realizowane w całosci, kasy w gotówce ? ile ?
wierze w depend tak jak i Ty ale tam sa marzenia tu fakty, Bge ? troche mieszania ulica przez spółdzielnie i mamienie obiecankami.
Tutaj może byc powtórka z BGE czyli okolice 2 zł nikogo nie powinno zdziwic przesledz sobie:
informacje jakie podawała społka,
skontaktuj sie ze społka,
zobacz kto sie w nia angazował
zobacz jaka jest cena niminalna,
zobacz ile maja kasy
zobacz ile maja zysku za 1Q
zobcz sobie raporty i co sie szykuje takze w 2Q
MTC i Mdevelop absolutnie się nie wstydzę bo ii też nie mam czego. Te spółki to inna kategoria. Porównalem podobne do PSA pod względem informacji spółki. Depend ma dostać rzekomo 200 mln $ natomiast o BGE pisano podobnie jak ty czynisz to tutaj z tym, że tam przy 2,50 zł. Przez cały czas było zaś cicho, bo... ty dołączyłeś do nas kilkadziesiąt groszy później.
Kolego na bge byłem ze srednia 24 gr :) miałem pakiet 112 tys sztuk :) sprzedałem po 1.20 zł potem załowałem ze nie trzymałem np do 2 zł ale cóz nie zawsze sie kupuje i sprzedaj w dołku :) porównałeś do Dependa to Ci mowie ze tez mam pakiet ale narazie tam sa marzenia i nie zaprzeczysz tego , tutaj masz fakty :) kazdy działa jak chce ja ponizej 1 zł nie sprzedam ani jednej akcji PSA to samo powiedziałem kiedy na BGE :) bo tu jestem pewny ze bedzie podobni, jesli sie z tym nie zgadsza to to rozumiem , mozesz miec inna wizje inwestowania niz ja to zrozumiałe :)
dodam jeszcze na temat BGE - wcale sie nie zdziwie jak po latach wyjdzie najwiekszy przekret w histori gpw jak słupy zarzadu zebrały tony akcji za grosze ponaciagali i zaczeli sypac od 3 zł w dół... kontrakty niezeralizowane, mamienie ciągła budowa biogazowni, prezes akcje sprzedaje ( nie wiadomo za ile ) itd itp... no cóz nawet rynek to zweryfikował cena akcji wiec przypuszczenia jak najbardziej realne...
ja załowałem troche ze nie przytrzymałem do tego poziomu ale swoje i tak zarobiłem :) ok 100 tys zł byłoby w kieszeni wiecej... cóż było mineło nie obym tylko takich decyzji załował :)
Dnia 2013-06-12 o godz. 09:24 ~biss napisał(a):
> powrót na 10 - 12 gr
Gledzisz o kupnie tanio to dlaczego nie kupowales cykorze jak bylo po 5,6,7gr itd ja kupowalem od 7gr i sie nie balem a ty tyko jeczysz jak pies pod plotem spadaj na dzrzewo tam twoje miejsce korekty zawsze byly i beda
z jakiego powodu miałoby powracac na 10 gr skoro społka poinformowała rynek o podpisaniu umowy, ma zysk w 1Q, ma kase w splłce... ten wzrost nie jest wzrostem nieuzasadnionym... a taki debil jak Ty plecie głopoty. Wcale nie zdziwiłbym sie jka by te zbierane akcje były pod walne !!!!
Dnia 2013-06-12 o godz. 10:11 ~edziu napisał(a):
> Masz racje sory. Ale nie lubie jak ktoś gada takie głupoty.
> Rozumiałbym gdybys tak pieprzył bo społka urosła 500 % bez
> zadnego podowu.
Edziu chyba nie piszesz o mnie ja odpisalem bisowi bo glupoty ciagle pisze .pozdrawiam
Ja też pisałem do bissa płaczka.
Co dzień będzie pisał o nadchodzącej katastrofie, bo przeżyć nie może że nie kupił tanio.
W końcu trafi i będzie szczęśliwy, że parę % spadło. Taki typ.
sam się pi..dol, pajacu. A może to ty jesteś naganiaczem?
Wzrosty powoli wyhamowują. No nic, jak to ktoś mądrze powiedział, na giełdzie większość nigdy nie ma racji.
Widzisz jak to rosło przez 5 dni ? człowieku brak podazy swiadczy ze zbierał ktos kto wie co sie bedzie działo , umiesz mysleć w ogole ? po takich informacjach ktore sie pokazały piszesz ze powrót na 10 gr przeciez nawet najwiekszy laik tak nie napisze no chyba ze chcesz byc jak DODA kontrowersyjny i piszesz specjalnie :D Bardzo dobrze ze teraz jest ochłodzenie i nie idze dalej, niech bedzie maramz przez jakis czas a 1 zł bedzie szybko. Inaczej przeciez bys pisał ze balon prawda jak by rosło ? jak nie rosnie napiszesz ze gówno warte bo spada i brak popytu... taki własnie chłopek z Ciebie :)
właśnie pod to info urosło, zanim ono jeszcze się ukazało. Teraz troszkę dystrybucji i zjazd. Kto miał sporo, ten wywalał. Marzyciele zostaną z ręką w nocniku. Nawet już batonów na K nie podstawiają, żeby to dalej popychać. :)
co Ty człowieku pierd..... jak urosło pod info ? info pokazało sie 3 czerwca a kurs ani drgnał.... zaczeło rosnąc 6 czerwca.. ktoś zbierał akcje PKC az nagle ukazało sie ze jest walne :) a moze Ty komentyjesz PSW ? bo tacy tez byli a sadzac po Twoich wypowiedziach Twoje IQ wiele od nich sie nie rózni :)
jakie poddenerwowanie ? i co niby ma nie "denerwować" w kursie ? gadasz głupoty to nie odwracaj teraz kota ogonem bo piszesz bzdury ze niby kurs urósł przed infem :)
http://biznes.pl/rynki/gielda/komunikaty-espi-ebi/psa-capital-sa-ogloszenie-o-zwolaniu-zwyczajnego-w,193497,komunikaty-detal.html
sprawdź jeszcze raz datę ukazania się tej informacji i poczytaj projekty uchwał, szczególnie zaś tej, której zawdzięczasz obecne wybicie.
Co ma wspołnego walne z infem o 33 mln zł które sie ukazało 3.06 ? Twierdzisz ze urosło przed infem to Ci mowie ze nie urosło przed infem :) jestes Świeżak a ja na ten społce jestem troche dłuzej wiec dzieciaku nie pleć głupot. Informacja na profilu bankiera jest ze 10.06 poniewaz UAKTUALNILI informacje o podmiocie ! Czaisz ?????? I własnie tacy jak Ty tu przyleźli dopiero wtedy bo im bankier "powiedział" ehhh