• e card nie da rady konkurencji Autor: ~kielbik [77.66.1.*]
    Rynek ucikeka, ecard po kolana w mule
    http://bankier.tv/peopay-konkurencja-na-rynku-platnosci-mobilnych-rosnie-13269.html
  • Re: e card nie da rady konkurencji Autor: ~Andrzej [95.41.154.*]
    No niestety ale obecnie na gpw sporo bankructw.Ja siedze na nielepszym gniocie.Kupilem drewex bo znalezli inwestora i zawarli ugody przedukladowe a sedzia klepnal likwidacje i badz tu czlowieku madry.Teraz nie wiadomo czy trzymac smiecia czy pogonic.Jak myslisz kielbik.?
  • Re: e card nie da rady konkurencji Autor: ~kielbik [77.66.1.*]
    nie znam spolki ani historii wiec trudno powiedziec. Twoje akcje twoja decyzja, ale jak pytasz to policz rachunek zyskow i strat, jaka masz srednia i ile ci brakuje.
    -Jesli to smierc spolki i likwidacja to rosnie ryzyko ze ludki moga wszysko starcic a to z kolei silny argument ze bedzie ostra jazda do gory. i tu bym upatrywal wyjscie.
    A pozniej niestety zgon i zaoranie
  • Re: e card nie da rady konkurencji Autor: ~Andrzej [46.169.18.*]
    Srednia mam na poziomie 28 groni wiec nie jest tak zle.Pewnie powiesz ze sie pospieszylem z zakupami ale ktoby pomyslal ze po zlozeniu propozycji ukladowych,zawarciu ugody z bankiem i umowy z inwestorem finansowym syndyk zlozy wniosek o likwidacje a sedzia to klepnie.No coz widac taka nasza bananowa.Obecnie w likwidacji zrobili emisje za warranty tylko nie wiadomo kto to obejmuje no i po 63 gronie.Poczekam jeszcze trudno moze cos sie z tego wykluje.
  • Re: e card nie da rady konkurencji Autor: ~kielbik [77.66.1.*]
    nie kazdy moze zarobic i nie kazdy zarabia. To trudna sztuka. A bananowa nie ma nic do rzeczy, bo jakby wszysTko bylo logoczne to.... Coz, co do czekania czy sprzedazy to twoja sprawa. Ja swojego gniota mam juz, bedzie ponad 3 lata od wiosny 2010 i myslalem ze bedzie wmiare szybko, 3 wezwanie itp. Czekanie przeroslo moje oczekiwania. Trudno.
    Usrednialem i robilem blad gdyz teraz nie moge akcji sprzedac.
  • Re: e card nie da rady konkurencji Autor: ~Andrzej [46.169.18.*]
    Zapewne masz sporo skoro tak piszesz.Ja nie wkladam wiele w 1 spolke maksymalnie 10-15 k zeta.Swojego gniota jeszcze potrzymam bo skoro duzi maja ponad 80 % to moze jakies pompki beda.
  • Re: e card nie da rady konkurencji Autor: ~Andrzej [46.169.39.*]
    normalnie walek za walkiem .Akcje ktos objal,6 czerwca wprowadzone do obrotu a infa o tym kto objal to nie ma.
  • Re: e card nie da rady konkurencji Autor: ~Andrzej [95.40.197.*]
    Moj gniot leci na pysk chyba bedzie wielka wtopa.Powiedz mi kielbik czy zarzad gpw i knf moga wydac zgode na wprowadzenie na rynek akcji, spolki ktora jest w likwidacji i ktora prawdopodobnie zniknie niebawem z gpw?
  • Re: e card nie da rady konkurencji Autor: ~Andrzej [83.15.222.*]
    No mój gniot ruszył.pytanie jak daleko poleci?
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.