Za ZakabiorB:
Nie zapominajcie tylko, że akcje serii A i B (8mln + 72mln = 80mln szt) nie są dopuszczone "do obiegu giełdowego".
Tak więc poprzez giełdę zarząd nie może ich opchnąć. A to on (w starym składzie) jest w posiadaniu tych serii.
a jak dla mnie wygląda to bardzo dobrze. "ktos wywala z ukrytego" ale też ktoś zbiera i nie robi tego bezpodstawnie. produkcja rusza i w najbliższych miesiącach pojawią się spore przychody i zyski...ostatni dzwonek na zakup tanich akcji.. pisanie o "akcjach do piachu" jest zwykłym naganianiem i ośmiesza twórcę tekstu
numer z kreatywną księgowością tzn. zysk 200 tys zł. w I półroczu był już zastosowany jakieś 2-3 lata temu, i nie po to żeby skupić akcje z rynku tylko trochę w innym celu. Kursu to nie podniosło tylko wręcz przeciwnie...
to co napisze traktuj jak tam sobie chcesz. Ale miej na uwadze że przy tych poziomach kazdy grosz w dół to strata rzędu ponad 10% . Więc żeby niektórzy się nie obudzili po kilku tygodniach z kapitałem pomniejszonym o 70%. A cudów to od Prezesa ja sie nasłuchałem przez 5 lat i za każdym razem sytuacja była z goła inna.