No i rekord nie padł jaka szkoda 4.5% prawda ? ;]
P.S czemu chorągiewko nie odpowiedziałes na pytanie tylko tworzysz nowe kretynskie wątki ? dno poniżej mułu :)
rekord w czarnych świecach nie padł, no fakt. Wcale mi na tym nie zależało prawdę mówiąc. Oby tylko nie był to ząbek korekcyjny, mam nadzieję, że nie. Piszę o tym, co widzę, a skoro kilku tego nie rozpoznaje w tym Uv* który czerpał przed rokiem inspiracje od jacka z grochowa ( pamiętasz ?), to trudno - niech tłumaczą się winni, ja nie muszę.
Za chwilę zaczynam weekend. Na pociechę i posiłek dla nadziei wklejam link - przyda się w rozważeniu, czy zająć pozycję na Depie czy nie:
Pozdrawiam obie strony - tych za i tych przeciw (dlaczego obie? bo jeszcze nic się nie rozstrzygnęło ostatecznie ), byle pisali do rzeczy, Wariata też.
podniecasz sie smiesznym artykulem byle dziennikarzyny ktory dostal kase zeby pisac bzdury :)
obys jutro na pudelku nie przeczytal ze koniec swiata nadciaga bo sobie zycie odbierzesz.
Iq ameby.
haha co za typ myslenia
Juz widzialem na tym forum kilak artykolow zachwalajacych obecnie w inwestowanie w nieuchomosci i te sugerujace ze to nie jest najlepsza inwestycja ALE co to ma do kursu depa ? :D myslisz ze jak za kilka dni czy chocby tygodni spolce zostanie odblokowania linia kredytowa o wartosci mocno ponad pol miliarda zlotych to ktos bedzie sie sugerowal takimi artykulami ;] ? Odpowiedz jest chyba oczywista wiec albo jestes niezbyt inteligetny i sam wierzysz w to co piszesz ( choc to bzdury ) albo to świadomo kolejna zagrywka w Twoim stylu a ze jestes tutaj po to by obrzydzic ludziom akcje z nadzieje ze kurs spadnie bo chcesz je kupic po dawnych cenach to odpowiedz jest jasna.
no tak analiza rynku nieruchomości w przypadku Dependa wartego 5 mln nie ma sensu.
pewnie jak będzie wart 200 mln to można sobie wówczas pogdybać a tak śpijcie spokojnie
Nie jestem zwolennikiem zyczenia komus zle. I choc lekkie czy srednie spadki badz wzrosty za bardzo mna nie ruszaja dopoki nie sa poparte jakims bodzcem w postaci infa. to mam nadzieje ze kurs nie spadnie ponizej 0.40 tylko dla tego zeby ten człek nie mogl odkupic swoich akcji po starych cencach... przeskoczyl na inna spolke/spolki pewnie czemu nie, chce wrocic bo widzi ze jestesmy o malutki kroczek przed usytuowaniem kursu na adekwatnych poziomach oczywiscie nikt mu nie broni, ale to co wypisuje jest godne potepienia. Osobiscie wierze w karme i mam nadzieje ze to odwroci sie przeciw niemu.
4.5% wspomina moje wczesniejsze pogrywanie na depie. Fakt kupowałem ackje po 0.20 i sprzedawałem po ok 0.30 udalo mi sie moze z 2 razy ale nigdy nie jechalem po spolce i zawsze mowilem wprost nie tylko to co robie ale co zamierzam zrobic wiec kazdy znal moje zmaiary nie naganiajac na spadek i mieszajac ludziom w glowach tylko liczac na wlasne przeczucia czy sytuacje techniczna z reszta nawet teraz z miesiac czy dwa temu majac akcje i widzac ze technicznie jest duze prawdopodbienstwo spadku tez o tym pisalem i sie z tym nie krylem choc generalnie spadki z oczywistych wzgledow nie sa mi na reke.
P.S mam nadzieje ze dep w najblizszym czasie dostanie mozliwosc skorzystania z tej kasy zacznie kupowac nieruchomosci zwola walne gromadzenie na ktore zjada sie starzy wierni wyjadacze jak Wariat i bedzie mozna sie spotkac :) zobaczyc na zywo jak prezentuje sie ten nasz jeszcze nie oszlifowany diament ;)
Z analizy kursu wynika, że z okolicy 55 ta spółeczka, zawsze robiła nurkowanie w dół do granic 30 grosików. Zauważcie że niedawna dzida z 20 maja właśnie w okolice 55 czy coś lekko ponad to odbyła się bez żadnej informacji, a więc czysto spekulacyjnie. Praktyka mówi, że upchnięto wówczas sporo akcji rynkowi. W prostym wniosku można pokusić się zatem o założenie, że 30 groszy po raz kolejny czeka na zaliczenie.
spadek na 30 gr? buahahahahahahahaahahahahah....skad wy sie bierzecie...juz lada moment przyjda infa o kasie i nieruchomosciach a wy piszecie o 30 gr ahahahah....ale ok...ustawcie sie tam i czekajcie haahahah
Witam w poniedziałek obie strony w tym Prezesa spółki ( chociaż nie wiem, po której stanął stronie: wiernych czy niewiernych - sprzedając posiadane akcje? )
Obserwujmy jak zachowa się kurs Dependa dzisiaj, to znaczy wymaluje czarnego kruka, czy nie?
Guru weź mnie nie rozśmieszaj:)
Pochwal się wszystkim po ile się wysypałes guru bo już ci pary brakło i serce stawało to dopiero się pośmiejemy:) pamiętasz po ile ześ opchnał?:) bo ja dobrze pamiętam:)
Też pamiętam. Dlatego w tym dniu, jak opychałem to nie mogliście podjechać z ceną do góry :))) pomimo dobrego komunikatu :)))
A wiesz po ile kupowałem? Pewnie wiesz, bo wątki moje pojawiły się jak depend był poniżej 30 groli. Dlatego i tak gruby + zaliczyłem.
Ale to wszystko nic.
Wiedząc, po do jakich paczek przyznają się forumowicze, to będzie problem, by ten papier teraz ożenić - zważywszy na to, że niejeden MARZY o tym, zwłaszcza popakowani powyżej 50.
Prawo do uczestnictwa w Zgromadzeniu mają tylko osoby będące akcjonariuszami Spółki na 16
dni przed datą Zgromadzenia („dzień rejestracji uczestnictwa w Zgromadzeniu”). Dniem
rejestracji uczestnictwa w Zgromadzeniu jest dzień 2 lipca 2013 roku (tzw. record date).
W celu uczestnictwa w Zgromadzeniu akcjonariusze powinni zwrócić się, nie wcześniej niż po
opublikowaniu niniejszego ogłoszenia i nie później niż w pierwszym dniu powszednim po record
date (tj. 3 lipca 2013 roku), do podmiotów prowadzących ich rachunki papierów wartościowych, o
wystawienie imiennego zaświadczenia o prawie uczestnictwa w Zgromadzeniu.
[ procedury dotyczące uczestnictwa i wykonywania prawa głosu na Zgromadzeniu ]
Mogłem. Po fakcie każdy mądry. Z tym że ja sam sobie nie podciągam kursu, aby zapakować ulicę w atrakcyjnej dla siebie cenie. Bo taki Penkala ( to dla wtajemniczonych a nie dla Tomka ) i inni, chętnie pompkę wykorzystają. Pewnie na pompkę czekają Krawce teraz, dlatego "ni" ma chętnych do bujania łajbą.
Ja mogę się teraz spokojnie przyglądać, jak spółka wybrnie z tego kredytu.
spokojnie sie przyglądasz?:) Ujadasz więcej niż Ci co maja akcje:)
A co do Krawców to komunikatu żadnego nie było więc nie świruj i nie pisz głupot że się wysypali. także oficjalnymi akcjami nie robią nic.
chodzi mi o to żebys się nie kreował na guru bo obaj dobrze wiemy jakie pisałes scenariusze że takie coś widziałeś tu czy tam i teraz tez tak będzie i jak było? Nic się nie sprawdziło z tego co pisałeś więc pokory trochę ziomal:)
wow.....wlaczasz grypserke na forum....dla wtajemniczonych.....no no....ale z ciebie guru i rekin gieldy......ze tez mielismy w akcjonariacie taka osobe.....no moze wrocisz do nas do akcjonariatu.....prosimy cie guru.......
Dnia 2013-06-26 o godz. 14:11 ~4,5% napisał(a):
> Kim jest Penkala, ale krótko Tomuś.
srednio mnie interesuje kim jest jakis pekala.......no ale ty jako taki guru to pewnie ktos dla ciebie wazny hahhahaah......nie chce mi sie szukac twoich postow jakie pisales tutaj jeszcze jak miales akcje....ale tak jak pisalem jestes zwykla szuja i choragiewka.
robi sie nerwowa atmosfera, brak konkretnych informacji tylko poglebia taka sutyacje, coraz wiecej ludzi zaczyna sie niecierpliwic i tracic wiare w obiecany kredyt, jesli w najblizszych dniach prezes nie oglosi konkretnie, ze linia kredytowa zostala uruchomiona i srodki sa dostepne - moze byc slabo.
jak to co jest ? nie czytasz forum ? To przytoczę ci kilka wpisów: "Gruby odbiera akcje od wystraszonego leszcza", a prezes "Kluba oddał swoje akcje na słupy, aby udawać, że pozbył się papierów !! "
a ty znowu guru udajesz?:)
to odpowiedz ile z twoich opisów sytuacji na Depie które tak anzlizowałeś (wiesz kiedy) się sprawdziło? Chętnie ci pomogę - zero:) więc nie kozakuj bo wyleszczyłeś się a teraz możesz poudawać tylko wielce umnego bo to ci pozostało a teksty w stylu marzyciele to tylko świadcza jakis jestem mały, zawistny leszczyk:)
wcale nie dziwię się że spada powinien spaść na 0,01zł żebyś trochę nauczył się szanować ludzi zero kultury . Zapamiętaj że każde zło wraca i to co do mnie wypisujesz i Bogu winnych moich rodziców to wróci do Ciebie jak nie za rok to za 40 lat
o twoich Rodzicach nic złego nie napisałem, nawet ich zaznaczyłem z dużej litery na znak szacunku.
ale ty to jestes mongoł pospolity, poczytaj co piszesz a później wymagaj szacunku.
Ja ludzi bardzo szanuje ale nie takich jak ty, poczytaj to co tu pisałeś wiele razy a może jak się wysilisz to zrozumiesz:)
jeszcze nigdy na kogoś nie wypowiedziałem że ktoś jest debilem szmatą itp nawet to może być jakiś pijaczek bez domu to jest człowiekiem , współczuję Twojej dziewczynie , żonie bo tutaj pokazałeś jak traktujesz ludzi i mogę założyć się że podczas kłótni wypowiadasz jeszcze gorsze słowa
w sumie to masz rację, nawet po czytaniu tego co piszesz nie powinienem tak sie do Ciebie odzywać. Przepraszam i więcej tak nie zrobię ale prosze Cię czytaj czasami co piszesz i nie kombinuj bez sensu
Przeprosiny przyjmuję ale zmienię żadnego zdania o Tobie bo pokazałeś jak traktujesz ludzi a ja od takich ludzi stronię z daleka w biblii pisze złe towarzystwo psuje dobre zwyczaje i tego się trzymam