Czołem kochani jak tam na GPW zarabiacie troszkę?
Siedze twardo na CDred dałem się wykiszkować na Polimex i sprzedałem końcówkę PMI.
A wy dalej na tym gniocie zawieszeni na haku.
Mam kilka przemysleń co do dalszych losów spółki czuję że będzie pompowanko po odwieszeniu wywalanko utopionych leszczy i pompowanko.
Kochani wracam do was z dośc zasobnym portfelem jak tylko odwieszą moich mentorów :)) bomba na 2 zł może wybuchnąć ale ludzi wtopiło tyu kupę kasy ale cóż no risk no zyskkk. Jak odwieszą będzie pompowanko papier wyzbierany na smieciowych poziomach .
Byłem ciekaw kiedy się pojawisz. Czyli znowu zaczniesz kupować i wychwalać spółkę pod niebiosa? Wszyscy Cie tu znają, tym razem mogłeś zmienić nick najlepiej na jakiś damski bo jesteś dla mnie zwykłą sprzedajną c**ą :-))) pozdro Grzesiu
Kupować to trzeba było od wystraszonych leszczy po 0,20 teraz nastapi otrzepanie z piórek i dzida , chłopie mln akcji za 250 tys zł kumasz nie wychwalam poczekam na 1,50 i opylę jak PMI a śmialiście się ze mnie że umoczyłem na PMI po 0 ,60 realnie mam 350% zysku i trzeba powiedzieć że całkem całkiem a wy tu kwiczycie i zaklinacie rzeczywistoś nawe maciej z Krakowa dał się wykiszkować chociaż zarobiłem na dudzie niecaałe 35% , Jestem zarobiony a tu papoier ktos zebrał i po przestoju up i wiecdie kiedyu będzie najwoięcdej kupujących pow 1zł
I to się chwali że zarabiasz, a kto powiedział, że my nie zarabiamy? Na PMI na 100% byłeś powyżej 1zł, i nie mów mi o mln akcji PSW bo to nie Ty kupowałeś ;] my zaklinamy rzeczywistość a Ty dalej pisz bajki :-))))) pozdrooo słońce
Dnia 2013-06-06 o godz. 20:18 ~Grzegorz napisał(a):
> Kupować to trzeba było od wystraszonych leszczy po 0,20
> teraz nastapi otrzepanie z piórek i dzida , chłopie mln
> akcji za 250 tys zł kumasz nie wychwalam poczekam na 1,50 i
> opylę jak PMI a śmialiście się ze mnie że umoczyłem na PMI
> po 0 ,60 realnie mam 350% zysku i trzeba powiedzieć że
> całkem całkiem a wy tu kwiczycie i zaklinacie rzeczywistoś
> nawe maciej z Krakowa dał się wykiszkować chociaż zarobiłem
> na dudzie niecaałe 35% , Jestem zarobiony a tu papoier
> ktos zebrał i po przestoju up i wiecdie kiedyu będzie
> najwoięcdej kupujących pow 1zł
Pozdrooo
No prosze, wkrotce sie okaze ze poz mna (i qgenem rzecz jasna) wszyscy maja ten papier po 0,20. Niesamowite ilu Mistrzow Gieldy pomieści takie forum bankiera
A może do USA tam się miejsce zwolniło po CEDC :) taki dual-listing to byłoby coś ;) Mogliby sobie w CV wpisać no i te odszkodowanie dostaliby szybciej jakby się w NRD dowiedzieli że chłopaki są notowani na nasdaq ;) a tam przecież co drugi człowiek to prawnik ,,
szkoda strzępić języka,
przyczepi się jak g* buta i mędrkuje,
to forum jest odzwierciedleniem rudych ch* więc niema co się dziwić,
nie wiadomo czy pisze farbowany, czy przyszywany,
jedno jest pewne,
wiszą ch* i kwiczą,
Mam nadzieję że żyjecie na tej łajbie , ja nie jestem przesądny ale rudy farbowany to złe fatum , jak tam Bartek mogłeś mnie posłuchać , ale cóż wiara czyni cuda ...
Pozdrooo
Jestem trzeźwy
na wakacje zarobiłem
dizałkę odrobiłem
ciasta będę piekł na święto dziękczynienia