• 2-3 zł !!! PMI drugie :) Autor: ~nemo [5.184.190.*]
    Tyle powinno byc ! 30 mln zł do takiej kwoty ma dostep społka !

OJ TUTAJ BEDZIE SIE DZIAŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: 2-3 zł !!! PMI drugie :) Autor: ~vabi [31.61.25.*]
    kupiłem mały pakieciek :) czy bedzie 2-3 zł ? heh wrózenie z fusów ale mysle ze 70gr-1 zł śmiało , Zysk za 1Q 500 tys zł , spory, kapitał własny, spory, dostep do kwoty w wyskosci 30 mln zł pmi miało podobne prognozy i tez szybko sie zrealizowali tytaj 50 % prognozy rocznej zrealizowali w 1Q , bedzie info pewnie o podniesieniu prognozy jak na PMI a wiemy jak w obencych czasach rynek reaguje na takie info w dobie mnóstwa upadłosci . W 2Q wdrazaja jakis nowy projekt po czytałem w raporcie wiec tez bedzie info , fajnie sie społka rozwija :) a niech lezy , sprzedam tak jak mówiłem, 70 gr w zwyz :) nizej nie sprzedaje :) niech kazdy sam sie zastanwoi nad społka bo juz mnie wkurzaja takie naganiania na cholere to latac po róznych forach i naganiach zleca sie gamonie w dolku i tylko zaleszcza papier a tak spokojnie bedzie rosło !!!!!!!!!!!!!
  • Re: 2-3 zł !!! PMI drugie :) Autor: ~Credyt [5.185.53.*]
    Z jakiego rachunku maklerskiego korzystacie ? Jakie macie prowizje ?Ja z emaklera w mBanku ale tam mam prowizję 0,39%. Kosmos. Dziś sprawdziłem

http://moneyinfo.com.pl/ranking-rachunkow-maklerskich/

i jest to jedna z najwyższych. Ma ktoś może rachunek w tym DeutscheBanku co mają 0,19% ?
[x]
PRIME 0,00% 0,94 2026-04-27 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.