No temat jaki napisałeś podchodzi pod manipulacje. Wiadomo, że sie ugadają, problem z licencjami jest co sezon i to w ekstraklasie nawet. Gieksa sie rozwija i nie po to miasto obejmowało akcje by teraz zaczynali od dna.
jeżeli tak uważasz to zgłoś do knf a nie piszesz...w artykule który załączyłem jest napisane wyraźnie, że jest taka możliwość (takich artykułów jest więcej w internecie) ciężko za tytuł posądzać mnie za manipulacje...rozumiem ze podchodzę pod art 39 ustęp 4 b ustawy o obrocie tak?
a tu masz kolejny artykuł :
http://sportslaski.pl/scenariusze-dla-gieksy-i-liga-iii-liga-lub-nawet-b-klasa,sport-slaski,45492,info.html
i poczekaj do rozwiązania sprawy licencyjnej bo jak rzeczywiście nie dostaną licencji to mnie posądzisz o posiadanie informacji poufnych z pzpn...co za ludzie...
Człowieku w artykule jest napsiane o możliwości a ty dajesz tytyuł wątku że zaczną od ektraklasy.... jakby to już było pewne. Licenjce dostaną i o to się nie martwie. Mało tego, licze ze niedługo będzie info o inwestorze.
fakty są takie rozmowy były ale nic z nich nie wyszło w przeciwnym wypadku już by się ujawnił zbawiciel GKS i licencje na pewno by dostali...chyba że masz jakieś informacje poufne że będzie inwestor? a i jeszcze jedno w gazetach czytasz tylko nagłówki?
a kolegę niżej z tematem ekstraklasa i sponsor na niczym nie opartego nie oskarżasz o manipulacje...wiesz jak to się nazywa nierealistyczny optymizm...