Autoryzacja obligacji na Catalyst
Zarząd Remedis SA informuje, iż Zarząd Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie SA uchwałą nr 642/2013 z 12 czerwca 2013 r. dokonał autoryzacji na Catalyst obligacji imiennych serii CT1 spółki Remedis SA.
Treść uchwały nr 642/2013 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie SA z dnia 12 czerwca 2013 r. w sprawie autoryzacji na Catalyst obligacji imiennych serii CT1 spółki Remedis SA:
§ 1
Na podstawie § 34 ust. 2 w zw. z § 35 Zasad Działania Catalyst, Zarząd Giełdy postanawia o przyznaniu autoryzacji na Catalyst dla 3.630.000 (trzech milionów sześciuset trzydziestu tysięcy) obligacji imiennych serii CT1 spółki REMEDIS S.A., o wartości nominalnej 1 zł (jeden złoty) każda i terminie wykupu 1 marca 2014 r., oznaczanych przez Krajowy Depozyt Papierów Wartościowych S.A. kodem "PLREMDS00245", rejestrowanych w systemie informacyjnym Catalyst pod nazwą skróconą "REM0314".
§ 2
Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.
Podstawa prawna: §3 ust.1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
coś to chyba nie urośnie nigdy...
co próbuje podnieść głowę...
to wychodzi pełno akcji na S....
ktoś ma niezłe ilości do upchnięcia....
czyżby to IcC upychał ?....
Witam,
INC nie ma interesuj opychac akcji na rynku po pare tys sztuk dziennie ...
INC to ma interes wrecz dokuppwac - przez co podnosic kurs...a cena na rynku to wycena w aktywach INC
cieszy, ze zewieksza sie ilosc gotowki , ktora obracaja....powinno to dac dobry efekt - dzis niskie stopy( niski wibor) daja tanie obligacje (pozyskanie pieniadza)
INC to ma interes by spolka na parkiet glowny wprowadzic....
albo mi się zdaje ?....
że, w arkuszu na S pozostały (przepraszam za wyrażenie) jakieś śmieci po ostatnich spadkach.....
nic nowego, a przynajmniej w dużych ilościach, nie dochodzi do S...
te "śmieci" są zbierane i kurs, po prostu, pnie się w górę....
ktoś coś kupi i przestawi w górę....
ale to chyba "te same" akcje....
jeszcze raz się zapytam - jaki jest faktyczny FF ?....
u mnie w arkuszu podobnie :)
co do ff to nie wiem czy ma to wielkie znaczenie czy 4,5 czy 10 ważne w czyich rękach, moje są mocne i mam nadzieję że innych też
mało coś sypią....
wygląda to, chyba, na kontrolowany zrzut ?....
choć jak to jest na giełdzie - jeden chce wyjść, ale inny chce wejść....
akcje zawsze czyjeś są....
przyda się chyba trochę takiego zrzutu, bo mimo, że AT to tutaj raczej bzdura, to wykres już zaczął wyglądać nieprzyzwoicie....
patrząc także na kurs REM na tle kursu INC...
to chyba REM trochę za szybko startuje do góry ?...
jeszcze nie ma porządku w akcjonariacie INC...
stąd tam spadki i czyszczenie....
dopiero chyba po tym start REM powinien być planowany....
podejrzewam, że każdy ma inny....
ale nie śmiałbym Ciebie pytać o to ...
powiem tylko tyle - wygląda nieźle....
a powinien wyglądać jeszcze dużo lepiej....
jak ktoś chętny to można opuścić pokład z 200 k do 0,19....
czas na decyzje...
w lewo lub w prawo ?....
w górę lub w dół ?...
póki jest nas mało to dawać....
potem (jak zleci się tłum) nie będzie już czasu....
Ty chłopie nadpobudliwy jesteś, sam do siebie piszesz? Wyluzuj, zamknij notowania, nikt nie ustawia kursu pod INC, bo po co? Prędzej informacja, ale tego i my nie wiemy. Trzymaj papier i śpij dobrze, pozdrawiam:)
ja wyrażam swoje opinie lub próbuję zadawać pytania....
i mam do tego prawo...
Ty próbujesz pisać mi co ja mam robić...
i, moim zdaniem, nie masz do tego uprawnień....
choć, wydaje mi się, że Ty swoim postem wyrażasz nadpobudliwość....
Ten uśmiech na końcu mojej wypowiedzi oznacza, że napisałem ją z przymróżeniem oka:) Nigdy nie będę mówił nikomu co i gdzie ma pisać, nie na tym przecież polega forum:) Kolega wybaczy jeśli uraziłem. Pozdrawiam i niech Remek rośnie, mam nadzieje, że takie zjazdy jak latem tego roku już nas nie czekają. Wesołych!
panowie proszę o spokój, ciszej siedzisz dalej zajedziesz czy jakoś tak he, he
jak dobrze pamiętam to jah tu pisze od bardzo dawna i bez względu co pisze
podziwiam go za wytrwałość i że jeszcze nie wywalił papiera,
też tu długo siedze tylko nie chce mi sie pisac, ale ostatnie kolejne dobre infa
skłaniają że spółka najgorsze ma juz za sobą, idą lepsze czasy a co za tym idzie
i wyniki, a jak wyniki to i kurs pojdzie na połnoc ...........
tyle w temacie, czekamy na 2 zeta tylko nie mówcie o tym głośno :-))