Czemu Spółka zmienia strategię i rezygnuje z reklamy BLUTU i wchodzi w nowy segment skoro z tytułu reklamy mieli przyzwoite zyski? Czy nie można stawiać biznesu na 2 nogach? FHP to ciekawy pomysł, ale czy się przyjmie przez ludzi w dobie internetu LTE?
Prezes robi dobrze sobie i gra tak jak mu gra fundusz. Pozbędą się rentownej części przedsiębiorstwa na rzecz kogoś znajomego, nas nakarmią marzeniami o FHS, emisję przejedzą i koło się zamyka. To szulernia jak większość Spółek z NC.
Reklama Bluetooth wydaje się być trochę archaicznym sposobem reklamy. FHS ma o wiele większy zasięg i to jest przyszłość. Na reklamach w internecie zarabia się bardzo dobrze. Żeby Oni tylko to dobrze poprowadzili. Jakiś inwestor - partner by się przydał.
Ja nikomu ;) restauracje, hotele, centra handlowe, pensjonaty, przychodnie itd. czyli miejsca gdzie jest dużo ludzi :) Myślę, że tam gdzie był bluetooth tam teraz będzie FHS i nie tylko. W raporcie za 2012 myślę, że podadzą konkretnych już partnerów. Zerknij też tutaj:
A do tego pamiętaj że budując biznes nigdy nie rezygnuje sie z gałezi która przynosi zyski (zobacz raporty w lat ubiegłych) to oszukaństwo w biały dzień, można powiedziec że firma zaczyna od zera, jedyne co ma to marka.
0,02 na S, po stronie K niestety 0,01. Tak tu się maluje przyszłość. I uwaga na raport roczny, w którym powinien wyjść wreszcie prawdziwy obraz majątku spółek, a raczej jego jakości.