• Nie zdarzycie juz wsiasc taniej juz bylo Autor: ~zadowolony [5.199.171.*]
    http://forsal.pl/artykuly/709066,zch_police_jada_na_zakupy_do_senegalu_chca_miec_wlasne_zloza_fosforytow.html Dobrze pomyslane, co przelozy sie na wyniki spolki spewnoscia.
  • Re: Nie zdarzycie juz wsiasc taniej juz bylo Autor: ~magda [109.75.17.*]
    Ja tak nie sądzę. Załadowałam pełną furę po 23 PLN i już jestem do przodu i to sporo. Maruderzy czym dłużej będą się przyglądać tym bardziej będą pluć jadem. Spółka daje zarobić WSZYSTKIM. Maluchy bo mogą zadawalać się każdym założonym przez siebie pułapem oraz grubasy dla których cena 30 PLN to jak darmo. Ja założyłam że oddaje przy 50 PLN czyli z ponad 100% zyskiem.
  • Re: Nie zdarzycie juz wsiasc taniej juz bylo Autor: ~wpe [217.17.45.*]
    Za rok bedzie 80-90 zl. Fosforyty juz w II polowie tego roku beda mialy spore przelozenie na wyniki spolki, sprzedaz nawozow rosnie, gospodarka w przyszlym roku ma rozwijac sie szybciej, pce w grupie sa silne, wciaz sie restrukturyzuja i optymalizuja koszty - odgrzejcie tego posta za rok, a zobaczycie! W ciagu ostatniego roku pce wzrosly z 7 zl do 30, to wiecej niz 300%!!! Od ceny 30 zl do 90 to tylko 200%, a to nie jest duzo w przypadku, gdy spolka rozkwita!!!
  • Re: Nie zdarzycie juz wsiasc taniej juz bylo Autor: ~magda [109.75.17.*]
    Nic dodać nic ująć, wpe. Oczywiście, że nieraz bujnie (w końcu grubasy posiadają trochę w portfelach a chcą zarabiać a nie karmić ulice 300% zyskami) ale spółka jest za mocna żeby pojechała spowrotem nawet na 20 PLN. Za dużo ludzi zorientowało się o jej sile. Kierunek zasadniczy tylko jeden. Zobaczymy wpe może zrewiduję swoje założenia ale na razie oddaje, myślę że jeszcze w tym roku z 100% zyskiem.
  • Re: Nie zdarzycie juz wsiasc taniej juz bylo Autor: ~wpe [217.17.45.*]
    Ja swoj portfel podzielilem na 3 czesci - jedna oddalem przy 30, druga oddam przy 50-60, a trzecia 90-100. Oczywiscie caly czas bacznie obserwuje spolke i otoczenie rynkowe/gospodarcze. Mam jeszcze w portfelu akcje z przedzialu 4,50-5,50 :), wiec nasz mariaz trwa juz ponad 4 lata :)))
  • Re: Nie zdarzycie juz wsiasc taniej juz bylo Autor: ~wiatrak [178.159.173.*]
    Zalecam baczną obserwację CITY INTERACTIVE.
    zaraz odjazd :)
  • Re: Nie zdarzycie juz wsiasc taniej juz bylo Autor: ~Magus [46.112.220.*]
    Z jakiego rachunku maklerskiego korzystacie ? Jakie macie prowizje ?Ja z emaklera w mBanku ale tam mam prowizję 0,39%. Kosmos. Dziś sprawdziłem http://moneyinfo.com.pl/ranking-rachunkow-maklerskich/ i jest to jedna z najwyższych. Ma ktoś może rachunek w tym DeutscheBanku co mają 0,19% ?
  • Re: Nie zdarzycie juz wsiasc taniej juz bylo Autor: ~re [178.37.121.*]
    Za dużo naganiaczy , zalecam ostrożność! Wiecie ile bezinteresowności na forum , albo darmowych rekomednacji. Sygnały ze spólki pozytywne ale wycena adekwatna.
[x]
POLICE 0,00% 8,70 2025-09-12 14:34:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.