Z jakiego rachunku maklerskiego korzystacie ? Ja z emaklera w mBanku ale tam mam prowizję 0,39%. Kosmos. Dziś sprawdziłem http://moneyinfo.com.pl/ranking-rachunkow-maklerskich/ i jest to jedna z wyższych. Ma ktoś może rachunek w tym DB ?
Pachnie i wszyscy to widzą ,że to jest to miejsce , część już zamknęła .... ale czy zawsze korekta jest tam gdzie tego wszyscy chcą ? pociąg może odjechać i korekta będzie na innych poziomach , to nie musi być teraz do 48gr.
Korekta potrzebna jak najbardziej zawsze kto ma wolna kase moze dokupic ale cos mi sie zdaje ze 60 groszami tu pachnie wkrotce do budowlanki jest zbyt dobry sentyment ostatnio stopy w dol i jeszcze jest miejsce na obnizke a sam jhm(szczegolnie)i mirbud to perelki na gieldzie tak to wyglada!
Dużo osób czeka właśnie na korektę aby kupić , bo ciężko się kupuje jak rośnie i dziś jest taki dzień , już widać , że 3gr niżej wystarczy i już jest brane .
po takich zagrywkach widać, że nie chcą za szybko iść do góry, papiera nie ma dużo i starają się straszyć i zbierać, dopóki jesteśmy powyżej ostatnich szczytów jest bezpiecznie i można akumulować :)
trzymam efh , obecna kapitalizacja spółki to 13 mln zł a wartość nieruchomości efh i spółek zależnych to 300 mln zł ,nawet po sprzedaży z 50 % dyskontem to zostaje nam 150 mln zł plus 100 mln zł od nowego inwestora !!!!! EFH jest skrajnie niedowartościowane , a jhm też jest skrajnie niedowartościowane , ma zdrowy biznes i super wyniki , niskie stopy procentowe .cykl w budowlance dopiero się zaczyna !!! kończy się inwestycja w Koninie , Fundusz pioneer brał akcje po 1,50 zł !!!!!!
Jola
Ze wskaźnikami to bywa różnie, jedni widzą mocne wykupienie inni patrzac na to samo widzą że trend pokazuje swoją siłę. Większośc patrzy na RSI i dywergencje na kursie ja znam takich którzy mówia że RSI często przekłamuje i że CCI prawdę ci powie. I tak dalej.......... , najlepiej niech każdy podejmuje decyzję sam. Piszę tak dlatego bo być może ktoś posłuży się twoją radą która okaże się mylna i wtedy zostaniesz nagrodzona wiązką pięknych słów za bycie "wujkiem dobra rada".