Jak rozumiec najnowszy komunikat spolki odnosnie osiedla w Koninie? Najpierw mowa o zerwaniu umowy, a nastepnie o konczeniu pierwszego etapu prac? Czy JHM z tego tytulu bedzie ponosil jakas kare?
bardzo fajny komunikat.
Wyrzucili niesolidnego generalnego wykonawcę i tyle.
W miejsce dotychczasowego GW wkładają swojego 70%-owego akcjonariusza.
Normalna praktyka wśród deweloperów.
Widać od razu, że ktoś w JHM'ie rozsądnie myśli.
Czytaj dokładnie, co napisali, cyt.: "Emitent dokonał rozwiązania" - nie zerwali, tylko to JHM DEV rozwiązał i mam nadzieję, że w wyniku na I półrocze zobaczymy 10% przychody z tytułu rozwiązania umowy a umowa była na 34 mln. zł.
A jednak Lesio miał rację !!
Lecim w morde jeża w dół ,tak czułem że jak kupie to zacznie lecieć w przeciwnym kierunku .
Nic najwyżej będziemy równoważyć .
Pozd..
Jutro bardzo ważny dzień pod względem analizy technicznej. Dziś na wykresie pojawiła się szpulka. Przed jej pojawieniem widać silny impuls wzrostowy. Jeśli jutro pojawi się czarna świeca to będzie początek korekty (nie wiadomo jak wielkiej) a gdy dół czarnej świecy będzie poniżej dzisiejszego zamknięcia może to być dłuższa korekta. Wszystko się wyjaśni jutro. Mam nadzieje na duże obroty i mimo wszystko dalsze wzrosty.
Mikuś , co to za korekta dzisiaj była, tak jak by jej wcale nie było..mocny walor w silnym trendzie wzrostowym, nie mazgaj się, za bardzo przeżywasz..na spacerek może..