• scenariusz Autor: ~scenarzysta [178.42.194.*]
    scenariusz wydaje sie byc nastepujacy.

a.kassowski skupuje po 1.15
    b sprzedaje swojemu funduszowi po 2.15 - ale zaden gos by mu kasy nie powierzyl jesli nie byloby ustalone. c
    c zwz ustla skup i od funduszu PSF kupuje po 3 pln .zeby zadowolic inwestorow z b
    i dalej ponosi mie fantaqzja.. ale tu sa duze pieniadze i moze tak byc.
    d Kassowski bedzie mial kase zeby boddiego na indeego kupic i Radena na NC wprowadzic, bo ma w nim 50%. Frajerzy kupja 0,1 po 2 pln i ten oto gos zostanie milionerem.

Scenarzysta to przewidzil i niedlugo sie okaze. Ale widze to coraz wyrazniej.

zobaczmy co bedzie sie dzilo na indeego..na razie nikt teko badziewi nie kupuje. :-)

• Re: scenariusz Autor: ~ho ho [91.235.161.*]
    Na ostatnich sesjach byłem stroną sprzedającą aktualnie jestem poza burtą . Bez papiera .
    Nie widzę szans na trwanie i czekanie na cud za długo ...
    Powodzenia ...
  • Re: scenariusz Autor: ~freefrog [178.42.19.*]
    ho ho .. na to czekal krassowski. :-(

... smutne zostaje sam czekam na 2,15+ jak napisal scenarzysta. Ma racje po ogloszeniu buyBacku ktos musi odkupic te akcje od JW investment przeciez ;-)
  • Re: scenariusz Autor: ~ho ho [91.235.161.*]
    Dnia 2013-06-04 o godz. 16:47 ~freefrog napisał(a):
    > ho ho .. na to czekal krassowski. :-(

... smutne
    > zostaje sam czekam na 2,15+ jak napisal scenarzysta. Ma
    > racje po ogloszeniu buyBacku ktos musi odkupic te akcje od
    > JW investment przeciez ;-)

Trudno ,zbyt długo czekałem a skup akcji ma trwać 1 rok więc nie stać mnie na kolejne miesiące bezczynności ... Powodzenia ..
  • Re: scenariusz Autor: ~jarek_z_mpku [91.145.128.*]
    jestem jeszcze ja :) i zapewne dziś to od ciebie ho ho odkupiłem. ja zaczekam mam nadzieje że się opłaci
  • Re: scenariusz Autor: ~troglodyta [83.9.177.*]
    Nizly przekret ten PSF

z projektu skupu wynika .. ze moga sobie kupic poza rynkiem od Firmy Inwestycyjnej Krassowskiego po 3 pln.. i olac wszystkich innych akcjonariuszy :-)

"7.akcje
    nabywane będą w szczególności samodzielnie, w drodze składania zleceń maklerskich,
    zawierania transakcji pakietowych oraz zawierania transakcji poza obrotem zorganizowanym, jak
    również za pośrednictwem firm inwestycyjnych."

Zajebisty inwetres chlopaki wymyslily sobje na transfer pieniedzy ze spolki do przywatnych kieszeni!!! KNF jak nic
  • Re: scenariusz Autor: ~knf [83.9.177.*]
    Zgada sie.. trzymac sie od taj paczki zdaleka..tutaj mozna tylko umoczyc
  • Re: scenariusz Autor: ~Mietek105 [37.225.57.*]
    coś się popyt ukaktywnił
  • Re: scenariusz Autor: ~Mietek105 [37.225.57.*]
    coś się popyt uaktywnił :)
  • Re: scenariusz Autor: ~freefrog [178.43.238.*]
    no tak .. firma zmienila adres .. i juz jest wzrost 6%.... taka dziwna spolka
  • Re: scenariusz Autor: ~Mietek105 [37.225.95.*]
    przed walnym już chyba nikt nie będzie sprzedawał i straszenie trzema akcjami raczej nie wiele da, a po walnym myślę że jest szansa na konkretne wzrosty
  • Re: scenariusz Autor: ~krup [83.9.62.*]
    co za bezsensowna firma ... nie ma zadych info .. a akcje rosna prawie 20% ...jutro beda spadac

• Re: scenariusz Autor: ~Mietek105 [37.225.95.*]
    28go walne to będą infa, nie martw się :)
  • Re: scenariusz Autor: ~krup [83.9.62.*]
    czekamy z niecierpliwoscia
[x]
PLANETINN 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.