• Śpicie? Autor: ~Bartek ze Świebodzic [78.8.240.*]
    A tak sprawdzam łączność.....
  • Re: Śpicie? Autor: rkm [77.223.201.*]
    Bartek, jak tu można spać ;-)
  • Re: Śpicie? Autor: ~Bartek ze Świebodzic [78.8.240.*]
    Nieprawdaż;-)?
  • Re: Śpicie? Autor: dark7 [87.207.23.*]
    A co Wam spędza sen z powiek ????? Przecież sales nam pisał żebyśmy spali spokojnie :) No chyba że o PMI się martwicie ;) to co innego
  • Re: Śpicie? Autor: ~Bartek ze Świebodzic [78.8.6.*]
    No co jest, przeczytaliście projekty uchwał i zamilkliście? Ja sobie sam wypełniłem puste rubryczki i mi wyszło, że dostanę 1 000 000 PLN dywidendy......a co, a jak;-)
  • Re: Śpicie? Autor: ~lasker [83.30.189.*]
    Najważniejsza informacja to, że będą dzielić ZYSK!!! Tak. Właśnie zysk! Wbrew plujkom forumowym. A joli gratuluję sprzedaży po 22gr!!! Teraz byś dostała tyle dywidendy. Bartku - już nawet Jan wspomina o kursie po 1 zł. Cały czas pisałem o zysku schowanym w kapitale własnym!
  • Re: Śpicie? Autor: ~Rafael [83.22.137.*]
    Nie ma co się napalać, pamiętajcie że już raz przesunęli wypłatę. Wg mnie idą w zaparte, podzielą zysk na nowo tzn 10gr za 2011 i 5gr za 2012, żeby ładnie wyglądało ;-/
  • Re: Śpicie? Autor: ~flog [31.60.242.*]
    przy tym kursie to i tak dużo :)
    No ciekawe jakby dali propozycje do przegłosowania o podziale straty za 2012r ;) ..... Ja tam cały czas czekam na tą z 2011 , akcje miałem w terminie .... rynek zrobił mi takie odcięcie że brakuje mi duuuuuużo na rachunku dzięki tej wypłacie
    Dnia 2013-06-04 o godz. 18:42 dark7 napisał(a):
    > No ciekawe jakby dali propozycje do przegłosowania o
    > podziale straty za 2012r ;) ..... Ja tam cały czas czekam
    > na tą z 2011 , akcje miałem w terminie .... rynek zrobił mi
    > takie odcięcie że brakuje mi duuuuuużo na rachunku dzięki
    > tej wypłacie

Dark7 czy to oznacza że sprzedałeś część i nie będziesz brał udział w rajdzie na 5,14zł? :-)))) ile Ci pozostało tak z ciekawości?
  • Re: Śpicie? Autor: ~nis [62.21.4.*]
    A kupeczka już była.???
    Dnia 2013-06-04 o godz. 21:18 ~nis napisał(a):
    > A kupeczka już była.???

nis nawet nie wiesz jak mi Ciebie brakowało. Jest nis, jest rajd na 5,14zł :-))))
    Na szczęście tak ... był taki moment że nie miałem już nic , ale znów rosło więc z sentymentu wziąłem 30k po 24gr z zamiarem dobrania większej ilości jakby jednak nie było podpuchy bo kurs miał co odrabiać ... i znów dupa blada .... teraz czekam na rajd ale na Depku :)
    w tzw. międzyczasie skorzystałem z PMI gdzie ponad 100% wpadło :) ale teraz się już boje bo za duże zjazdy ostatnio tam ludziom fundują a nie zawsze mogę być przed klawiaturą ... czasami tam jeszcze w DT się bawię bo skoki dzienne mogą być po 20%.
    powodzenia na depku, chociaż wtedy życzę tego samego rudzielcom bo mają tego papiera 1,66mln :-)))
    No niestety kolegów akcjonariuszy się nie wybiera :) Mam nadzieję że sprzedadzą jak będzie po 2zł żeby mieć na wypłatę dywidend z PCA :)
  • Re: Śpicie? Autor: ~vaf [31.61.129.*]
    Z jakiego rachunku maklerskiego korzystacie ? Ja z emaklera w mBanku ale tam mam prowizję 0,39%. Kosmos. Dziś sprawdziłem http://moneyinfo.com.pl/ranking-rachunkow-maklerskich/ i jest to jedna z wyższych. Ma ktoś może rachunek w tym DB ?
    Ja mam w ING i też nie jest mała ale zapisałem się do SII i mam teraz duuuużo mniejszą co dla mnie jest akurat ważne bo często sprzedaje i kupuje więc składka zwróciła mi się w parę dni :)
    Tu masz opis zniżek :)
    http://www.sii.org.pl/znizki.html

Ostatnio nawet przedłużyłem członkostwo chociaż nie musiałem bo mieli akcji z bonem 50zł do restauracji ;) Tylko nie mam czasu tego wykorzystać :)
    Dark7 a jak już się ma konto w PKO BP to należy wtedy zgłosić że jest się w SII ? Jak to załatwić? pozdr.
    Myślę że tak ... ja w ING musiałem podać nr członkowski , zweryfikowali i poprawili w systemie , powinno być w innych biurach podobnie.
    Tu masz dokładny opis :
    http://www.sii.org.pl/znizki/biura,maklerskie/dom,maklerski,pko,banku,polskiego;6122.html#ak6122
  • Re: Śpicie? Autor: rkm [77.223.201.*]
    Dark7 a masz w ING DT? To jest dopiero coś warte przy szybkich ruchach. No i ta odroczona płatność.
    Nie chodziło Ci o OTP Trader bo to akurat mam liczone w ten sposób że gotówka + wartość akcji z głównego x5 ... jeden myk niestety jest nie można kupować za to wszystkich akcji :) a szkoda bo jak ostatnio wywalałem parę śmieci z NC i zrezygnowałem z funduszu przelewając kasę na ING to mi się do dyspozycji nagle zrobiło 750tys :) Na CEDC swego czasu można bylo dziennie wyciągnąć z 2-3 tys na czysto :) na MON i PXM ale wtedy ręka na pulsie bo też można było nieźle dostać bo łapkach :)
  • Re: Śpicie? Autor: ~vaf [95.49.250.*]
    Dzięki
[x]
PSWCAPITA 0,00% 0,01 2014-04-04 14:52:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.