• Tej spolki juz nic nie uratuje, przypomne pewien fakt Autor: ~kielbik [93.160.23.*]
    W raporcie półrocznym 2012 można również znaleźć ciekawą informacje, że eCard starał się pozyskać inwestora, który miał objąć udziały w spółce. Potencjalnym partnerem była francuska firma Compagnie Industrielle et Financiere d'Ingenierie Ingenico (Societe Anonyme), która ma również oddział w Polsce. Rozmowy zakończyły się jednak niepowodzeniem.
    Ingenico to jedna z największych na świecie firm działających na rynku transakcji płatniczych i usług powiązanych. Ma ponad 15 mln terminali. Operuje w 130 krajach, Jest notowana na paryskiej giełdzie. Jej kapitalizacja sięga 1,8 mld euro.
    Czyli.

Pies z kulawa noga nie tyka badziewia. To ostatni moment by wywalic smiecia po 25-27 gronia.
    Dodac trzeba ze przed restruktyzajca prowadzona przez SKOK byly zapisy i glosowania nad istnieniem spolki. Juz niedlugo walne wiec ... lepiej uciekac bo bedzie armagedon.
    Maj generalnie to dobry miesiac na sprzedaz i jesli nie sprzedales moze dokonasz tego w czerwcu. Got lack
  • Re: Tej spolki juz nic nie uratuje, przypomne pewien fakt Autor: ~Andrzej [77.115.77.*]
    Co racja to racja.Lepiej rzućcie okiem na Intakusa.Dzisiaj wierzyciele zawarli układ a wycena jest śmiesznie niska.Spółka wchodzi w paliwa tylko inwestor narazie nieznany.
  • Re: Tej spolki juz nic nie uratuje, przypomne pewien fakt Autor: ~kielbik [93.160.23.*]
    Z tego co piszesz to ten twoj Inatkus to niezla perla, uklad chyba bedzie tam ostro, a jak wyjdzie z jednolitych to kto wie do ilu poleci. Na razie intakus na stbilnym kursie i nizej wydaje sie ze juz nie spadnie,Tam musi byc up. Masz nosa taknuj, choc ja osobiscie nie jestm az tak pazerny i wystarczy mi moja perla gniot aspirujacy do jednolitych.
  • Re: Tej spolki juz nic nie uratuje, przypomne pewien fakt Autor: ~weteran ECARD [31.60.146.*]
    Żal mi cię,Kiełbik.Wywaliłeś na dołku i teraz naganiasz na spadki żeby odkupić.Taki jest los leszcza,niestety.Musisz się pogodzić ze stratą i odkupić wyżej bo jak sam widzisz po tych kilku pionowych świecach styczniowych kurs nie ma zamiaru ich skorygować i poszedł w bok.A jak dobrze wiesz,bo widzę,że jesteś doskonałym analitykiem,boczniak to też korekta.A zatem jak się skończy boczniak to jedziemy na 1zł.Niedługo będzie WZA a wiesz co mi się marzy?Marzy mi się,żeby na tym WZA ujawnił się ten co skupował w styczniu :)
    A wtedy z kapci wyskoczycie :)
  • Re: Tej spolki juz nic nie uratuje, przypomne pewien fakt Autor: ~kielbik [77.66.1.*]
    Przyjacielu nie sprzedalem ani jednej akcji, a mam ich od chu...ja. i jutro jak chcesz sie zalozyc na fiksie wykrece powiedzmy 10 groni, by kilku gimnazjalistow od 100 akcji wystarszyc . Idac dalej
    Watpie by ten co skupowal sie ujawnil, watpie by ktos chcial wejsc w akcjonariat wiedzac ze jest zdominowany przez skok w ponad 85%. Walne jest bo musi byc, bez znaczacych uchwal. Marazm
    Spolka nie generuje strat, ale zyskow oszalamiajacych tez nie przedstawia.
    Walne nic nie zmieni i nikt sie nie ujawni. Nie masz wgladu w finase spolki a ja uwazam ze sukces tkwi w kosztach uzyskania przychodow, bo sa dosc duze i tego do konca nie rozumie, ale wkoncu leszcz bez danych co moze powiedziec.
    Obserwujac spolki na GPW trudno znlazc cos atrakcyjnego z potencjalem.

• Re: Tej spolki juz nic nie uratuje, przypomne pewien fakt Autor: ~weteran ECARD [31.61.131.*]
    Przyjacielu,te długie białe świece na wysokich obrotach nie zrobiła ulica.
    A skoro masz akcji od ch...ja to masz bardzo ciekawy sposób promowania swojej spółki.Tak jakbyś chciał nie zarobić.No ale cóż,każdy sposób jest dobry o ile jest skuteczny.
  • Re: Tej spolki juz nic nie uratuje, przypomne pewien fakt Autor: ~kielbik [77.66.1.*]
    Im gorzej tym lepiej. A skad to, bo ja juz tyle napisalem sie o pozytywach ze szkoda gadac.
    Fundamenty spolki zaczyna zdrowiec, ale na GPW to nie jest najwazniejsze.
    Jakby byl to bankrut itp kurs na pewno by latal wyzej i wiecej osob by sie nia interesowalo. Przykladow mozna mnozyc. Na niska wycene wplywa wedlug mnie.
    -Dominujacy akcjonariusz SKOK
    - niska plynnosc

Jak plynnosc sie poprawi to i kurs skoczy.
    Te swieczki ze stycznia byly robione przy ok 1mln zeta obrotu. nie sa wiarygodne. Kilku leszczy lub jeden moze to zrobic, a dalej stonka sie podlancza i podbila do 4x groni. Kurs szybko sie skisil w dol.

Nie ukrywam i jestem przekonany ze kurs zaliczy 100 groszy, tylko cierpliwosc

a pisze i zachecam do sprzedazy by niecierpli mogli sie wysypac
  • Re: Tej spolki juz nic nie uratuje, przypomne pewien fakt Autor: ~weteran ECARD [31.62.218.*]
    Niecierpliwych już tutaj nie ma.Jesteśmy My i SKOK :)
    Wiem jest kilku upartych co na sile na ostatnim fixie kupuje po 10 czy 50 akcji. Nie rozumie po co. Ale generalnie ktos tam kupi powiedzmy 10 k akacji, trzyma tydzien i wywala. duzo nie traci i przenosi sie na cos innego.
    Najciekawsze jest to ze jest to spolka GNIOT i co jakis czas wpada tu jakis ludzik z Polkoroit czy ostatnio Intakusa i wypisuje o perspektywach
  • Re: Tej spolki juz nic nie uratuje, przypomne pewien fakt Autor: ~weteran ECARD [37.225.29.*]
    Tylko na gniotach i mało płynnych spółkach można zarobić bo tutaj leszcze nie wejdą a jak wejdą to szybko ich strzepią.Leszcz musi mieć codziennie adrenalinę i zarobić 100% w tydzień.Leszcza nie interesuje 50% w rok :)
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.