Sprzedając po złotówce za akcje i tak byłbym do przodu,Ty bystrzaku pewnie nawet nie masz butelek do sprzedania.Czekasz może babka ci odpali 20 zł to kupisz sobie 10 akcji.
ale bitwa o akcje.
zima za parę miesięcy,a na belce coraz niżej i wzajemne tratowanie kto pierwszy odda skok.
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Dnia 2013-12-28 o godz. 14:05 ~vvv napisał(a):
> wykres - wszystko ci powie !!!
Wykres ok,tylko przy tak małych obrotach można z nim zrobić wszystko.Ja tam wierzę we wzrosty.Spółka warta dużo więcej niż jest wyceniona.
A ja wierzę w to co widzę , a wykres właśnie takim czymś jest i narazie jakoś daje sobie radę .
- polfa 270%
- adastra 103%
- broadgate narazie 43%
- fluid 137%
- madkom 35%- i dalej
- alda narazie 15% - ale to dopiero początek
jak to ten sam nick to pokazał sie na wspomnianych tematach . No na niektórych w krótkim terminie ładnie poszło , ale to urok ,, niu " - zarabiasz i zyskujesz szybko . Trzeba tylko dobrze trafić . Wracając do tematu alda jak najbardziej szykuje się wybicia
ty masz prawo myśleć tak a inni myślą inaczej im dłusza konsolidacja na wykresie tym wieksze wybicie zobacz rok temu jakie były obroty na spółce ktoś to zebrał i trzyma stawiam na mocne wybicie pozdrawiam
Jeszcze raz pytam pod co to ma rosnac? Jak na razie to publikuja tylko raporty kwartalne i roczne. Zyski mizerne.
Kazdy ma swoja strategie. Jedni lubia zamrozic kapital na lata i trzymac, czekajac na wzrosty. A jesli spoznia sie to nawet nie beda mogli wywalic akcji, bo obroty znowu zejda do zera.
Czajniczku - zyski mizerne ale są i się podnoszą ( co na NC jak sam piszesz to ewenement )
- informacja zarządu jak również piszesz totalnie dziadowska ( z drugiej strony na h... mi mają obiecywać gruszki na wierzbie jak robi to gro na NC )
- technicznie - moja ulubiona strona wykres szykuje się do wybicia i tyle wkrótce się okaże kto miał racje
pozrd.
zastanawia mnie ten gościu który nabywa po jednej akcji dlaczego nie bierze np po 1000 akcji płaci sporą prowizję albo nie ma kasy aby nabywać w większych pakietach bardzo dziwnie się zachowuje
kosmos papier , chcę dokupić ale boję się że mi ucieknie tak zasuwa . Jak tak dalej będzie rozbierany ten pakiet 147 akcji po 1 sztuce to do grudnia jeszcze się załapię