Skoro jesteś taki ok to skąd wiedziałeś 21 grudnia że będą zmiany w zarządzie spółki , bo opublikowano je dopiero 31 grudnia i to pod zmienionym nr uchwały prawda?powołałeś się na rzekome informacje z sieci, a nie od firmy Carda serenity?21 grudnia owszem były zmiany ale w RN, ponadto napisałeś na facebooku, że nie mogłeś znaleźć namiarów na nowych z RN, ja znalazłem ich bez trudu, podobnie jak to zrobił ten Kaśkiewicz który chciał te namiary Tobie podać ale nie chciałeś tego.Jak zauważyłem to on nie wymądrza się tylko rzetelnie opisuje sprawy związane z działaniem władz spółki, podał mi np sporo nicków pod którymi prezes pisał na forach internetowych parkietu oraz onetu, podał rzeczywiste przyczyny odwołania walnych w zeszłym roku, on uważa, że spółka od początku nie miała zamiaru budować niczego , władzom spółki chodziło wyłącznie o wpakowanie wysoko w rynek nie wiele wartych akcji, co się im częściowo udało, ale nie do końca, ponieważ spółka jest nadal publiczna i są w systemach np transakcje na akcjach , zamieszczane komunikaty i nie wytrze się ich gumką, ani sprawa nie rozmyje się jak w przypadku Osiedla Kryształowego.Ponadto on uważa, ze prezesowi do tej pory udawało się z wałkami , bo ma cwanych prawników, zwłaszcza tych z nowej RN ale zobaczymy do jakiego momentu ci "prawnicy" zechcą nadal nadstawiać za prezesa głowę, punkt krytyczny zbliża się wielkimi krokami.
O zmianach trąbiono na tym forum, które było jedynym źródłem informacji. Zadaj sobie odrobinę trudu i poszukaj w historii "petard" o obalonym zarzadzie, chyba jeszcze w dniu NWZA. Wybiórczą pamięć masz widzę. A moje stwierdzenie o problemach ze znalezieniem kontaktów...no cóż, może za mało zaangażowania. Liczyłem, że dyskusja przeniesie się na fanpage, ale jak wspominałem udzielał się tylko Kaśkiewicz, ktory jak każdy broni swojej tożsamości.
na bankierze wpisy może i były ale skoro Ty na tym wątku na facebooku pisałeś najwcześniej, że zmiany będą ( były podane ale 31 grudnia a nie 21 grudnia )to wiedziałeś coś wcześniej, taka z tego wynika logika, ale mylić zmiany w RN ze zmianami w zarządzie?
wtedy tj 21 grudnia napisałeś o ogromnych zmianach w zarządzie jak pamiętam, nigdzie to nie było potwierdzone aż do 31 grudnia.
a co do spółki to jeszcze zobaczymy......................wielu nie podoba się co prezes zrobił z rehabilitacją, wszak to aktywo wszystkich akcjonariuszy,
Zamykając już tę debilną dyskusję - jakie to wielkie zmiany się dokonały? No? jakie? :) Odwołano Nalepę aby go powołać na nowo. To zmiana? Powtórzyłem informacje zasłyszane z forum bankiera, które okazały się stekiem bzdur. I tutaj moje powiązanie z Gdańskiem? Dobij błagam :) hahahaha
Mylisz kolejności, to Ty na facebooku napisałeś 21 grudnia, że nastąpiły zmiany w zarządzie ( a nie w RN) nie ja przecież, a teraz piszesz o tzw.zasłyszanych zmianach ale na bankierze?Ciekawostka to jest tzw odwracanie kota ogonem.I dodam po raz kolejny fakt, że nie potrafiłeś znaleźć nikogo wybranego do nowej RN w necie?.To też zabawne ale i groteskowe.
Dodam tylko , że zobaczymy do jakiego momentu nowi z RN będą chcieli pomagać władzom spółki.Jak władze wyciągną jeszcze jakieś aktywa to nowa RN za to już odpowiada.."Prawnicy" czyli osoby reprezentujące w Polsce prawo z P. Czuchą włącznie.