Nie wiesz co piszesz rok 2012 to zysk ponad 100 mln zeta przy znaczacym wzroscie przychodow z dzialalnosci. ta spolka kwalifikuje sie do wig 20. a po pierwszym kwartale zyski 3 mln, lekka zadyszka. Spolka przejmuje inne spolki jedno osobowe ze stajni W i bedzie generowac forse. Napisz lepiej po ile chcesz kupic i chcesz wystarszyc drobnice.
Bo nowe perelki w ilosci ponad mld stk juz rozeszly sie jak swieze buleczki wsrod polskich i cypryjkich inwestorow, oczywiscie ze stajni W. Papier zbierany i ma switlana przyszlosc.
Nowe przejecia beda finasowane z emisji nowych cennych perelek. Uwiez, gwarantuje swoja cnota,
to moze byc drugie LPP co przy obecnejplanopwanej ilosci akcji bedzie gigantem a kto wie moze i wejdzie na gielde DAX.
ty sie nie smiej, bo w ten sposob obrazasz wielu tu obecnych akcjonariuszy. Nowe emisje taki mialy popyt ze musiano druknac ponad 1 mld. Gdyby Mr W nie drukowal i obnizal emisji musial by zrobic redukcje wsrod swoich koni ze stajni W mieszczacej sie na Cyprze w Nikozji. POsiadacze moga byc dumni, papier trudno kupic w dobrej cenie, dlatego zastosowano przywilej, dochodowe spolki w zamian za perly. Na tej operacji wartos spolki wzrosla gigantycznie bo nadmuchane klony ze stajni W rozliczane po 10 groszy podnisly znaczaco kapitalizacje funduszu funduszy.
Aby uregulować zobowiązania z tytułu nabycia 100 proc. akcji W Investments niezbędna będzie jeszcze jedna emisja o wartości nominalnej około 26 mln zł – mówi inwestor. Według jego słów będzie to ostatnia emisja IGroup w tym roku, ale kolejne w następnych latach nie są wykluczone.
( czyli jest popyt na akcje, czyli nowe fuzje i przejcia dochpdowych klonow spolek jedno osobowych zaliczanych do stajni W w zamian za akcje)
- Ja nie planuję sprzedawać akcji IGroup, jest to dla mnie inwestycja długoterminowa.
( upchanie toaletu stonce przy takim popycie mozna zaliczyc do inwestycji dlugotermoinowej)
Nie mogę się natomiast wypowiadać w sprawie planów Bryana Lee Brewera – dodaje Wiśniewski.
Bryan Lee Brewer figuruje w akcjonariacie IGroup jako właściciel blisko 43 proc. akcji
UFFF Stajnia W nie bedzie sprzedawac swoich perelek ale za to BLB ???
w sumie to jakies ukald i ukladzik a ludki z nad wisly wierza ze to wciaz dobry czas na zakupy.
Na koniec who is fuc.. king Bryana Lee Brewera?
Czy proca potrafi to wyjasnic bawiac sie w szerloka
br
Zawsze mnie podpuszczasz i widocznie Cię to bawi...
Dużo pisac nie będę, bo pewnemu Panu o nicku 'lepiej' wydaje się, że ma tutaj monopol na pisanie i gdy ostatnio stwierdziłam, że szkoda pisac na tym forum bo atmosfera nieco niemiła, to ten Pan uznał to za moja deklarację, że już nigdy się nie odezwę...
Swoją drogą mam przeczucie, że Pan 'lepiej' to nikt inny jak Pan "agent orange', nawet sie nie postarał zbytnio, bo choc pisał z komórki i zmienił IP to i tak się zdradził pisząc o swojej ulubionej racjonalizacji...
Pozdrawiam Agent:)
A dla Ciebie Kopenhaga tylko mam ten link do mojej wypowiedzi z 15 marca (w odpowiedzi na Twojego wtedy posta) - z perspektywy czasu nawet coś tam się pokrywa z rzeczywistością...:
Miłego i ... daj mi już spokój ... uwierz, to nie przeze mnie jest taka kiszka - mam akcje i moim jedynym "marzeniem" związanym z IGR jest wzrost kursu.
Ale u nas tak już chyba jest, że całą energię tracimy na obwinianiu innych, złośliwościach, byciu psem ogrodnika i inne takie.
Jesli ktos nowy jest zaintersowny i nie wie o czym jest mowa i jak przedstawia sie struktura
stajni W, to odsylam i przypominam ostatni wywid w CNBC gdzie prezes W obrazowo i przejrzyscie omawia i opisuje szkic panu redaktorowi i prowadzacemi o co w tym wszyskim chodzi i jak trzepie spolka forse. NIe ma dwoch zdan, glab by zrozumial jak wehikul funduszy funduszy dzialajacy w modzie, telekomunikacji, deweloperce i nowych technolgi sie dynamicznie sie rozwija. To jest istne tornado wyrywajce ostatnie perelki z koszyka wystraszonego leszcza, stonki i innych ludzikow z nad wisly.
Znam to W INVESTMENT :)) Cały biznes poza tym TELE POLSKA to wydmuszka. Mogę to potwierdzić. Wszystkie te projekty, które Wiśniewski realizuje to jedynie drukarnie, z wykazywanym sztucznie zyskiem. To internet group to kolejny pomysł na dodruk akcji i sztuczne obracanie kasą dla wykazania zysku.
Tylko telekom jeszcze zarabia, a reszta tych jego geszeftów to drukarki. Rusek mu pewnei za ten projekt deweloperski też niedługo łeb ukręci.