myslalem Alina ze Ty umiesz analizowac sytuacje i wiesz dlaczego i co !!!!!
.......i pewnie sie nie myle wiec dlaczego to robisz????
OK niestety Pawlowski okazal sie zwyklym ...............
a zmiany zawsze sa trudne kosztowne i wymagaja czasu - szkoda ze tak sie stalo ale zobaczycie ze to tylko wyjdzie na plus (i nie zawsze mozna wszystko w terminie zrobic)
OK!!! kupie od Was wszystko do 0.45zl - ile mi sprzedacie ???????????
Jurek na początek sprzedam Tobie 200 tys. akcji. Tylko, że Ty od 6 miesięcy tylko piszesz, że kupujesz akcje .......... ciekawe czy w ogóle jeszcze posiadasz akcje BGE. Od listopada 2012 naganiasz na BGE i do tej pory nic nie sprawdziło się z tego co piszesz. I jak i Ty wiemy, że wprowadziłeś ludzi w błąd jeżeli chodzi o BGE. Nie będę rozwijał tematu ale chyba wiesz o czym piszę.....
> Od listopada 2012 naganiasz na BGE i do tej pory nic nie
> sprawdziło się z tego co piszesz. I jak i Ty wiemy, że
> wprowadziłeś ludzi w błąd jeżeli chodzi o BGE. Nie będę
> rozwijał tematu ale chyba wiesz o czym piszę.....
Pamiętaj, że to Prezes Pawłowski powołał do życia BGE, na które naganiasz. Nie wiem, co tam się wydarzyło, ale nie wygląda to dobrze, dlatego to piszę:(((
W BGE rozpychał się GMK Investment, i może to był problem, który spowodował tak nerwowe ruchy Zarządu i Rady Nadzorczej. Bo pamiętaj, że niemal cala Rada Nadzorcza podała się do dymisji!!!!!:(((
I to nie podoba mi się najbardziej:(((
Jak już Rada Nadzorcza ucieka, to nie jest dobrze z pewnością:((((((
Jest to bardzo prawdopodobne co napisała Alina.
Większość spółek dała raporty roczne do środy przed długim łikendem.
Dziś ostateczny termin a jednocześnie środek tego łikendu.
honorowo się zachowali, nic nie zrobili, tylko nagonkę że będzie dobrze, niezrealizowali planu, trochę nie z ich winy, no ale stało się, plany nie wypaliły, a jak poczytałem ostatnio o zmianach w dyrektyw unijnych nie zapowiada się by w tym i przyszłym roku BGE mogło by liczyc na dofianasowanie, więc jeśli chca ruszyć z biogazowniami, będzie mega emisja, ale jakoś biżes musi się kręcić
tak to prawda Pawlowski powolal BGE i co ???????
niczego w tym czasie nie zrobil a tylko tracil pieniadze Akcjonariuszy na biezaca dzialalnosc spolki - TAKA JEST PRAWDA
mozna by wrecz powiedziec ze oszukiwal Akcjonariuszy !!!!
i nagle dostal druga szanse - przyszedl nowy Akcjonarusz -spolka w koncu przestala byc "wydmuszka z NC" zaczeli realizowac pomysly i.......
niestety jak ktos jest slabym managerem te lepiej ze odszedl szkoda ze tak pozno i tak wiele spraw popsul a niestety balagan ktory zostawil i sposob w jaki odszedl powoduje ze jeszcze miesiac potrwa porzadkowanie
niestety przez takie dzialanie i moje posty staly sie tylko zwyklym naganianiem -jak to okreslil Radek i niestety na dzisiaj ma racje - zamiast 5zl mamy dzisiaj 0.35zl czyli wrocilismy do wrzesnia 2012 roku