Dnia 2013-05-29 o godz. 14:10 ~Misia napisał(a):
> Chetnie sie zaloze a Ty ? :-) pewny jestes swego ? ..
> Zaprosisz na kawe i przeprosisz po raporcie ?
co tak zmieniasz dostawcę łowiczanko....
podałaś wynik z IQ Westy podobnie jak ginekolog rozmiar od 10 do 20 cm
Misia aktualnie zalicza eksternistycznie kurs wróżbiarski.
Jeżeli uda jej się trafnie wytypować, to dostanie dyplom.
Jak nie, to po prostu będzie typowała dalej i w końcu kiedyś pewnie się uda.
Twoj glupi wpis potwierdza ze czlowiek jest z natury niewdzieczny.
Daje z dobrego serca leszczynie info o stracie 3-5 (najpewniej 4) m. A taki łos jeszcze gryzie reke ktora go karmii . Nie idz ta droga alonzo !
Dnia 2013-05-29 o godz. 15:49 ~Misia napisał(a):
> Twoj glupi wpis potwierdza ze czlowiek jest z natury
> niewdzieczny.
Daje z dobrego serca leszczynie info o
> stracie 3-5 (najpewniej 4) m. A taki łos jeszcze gryzie
> reke ktora go karmii . Nie idz ta droga alonzo !
daj dowód na to że ten shit wzrosnie, daj dowód ze chinole w to wejda, daj dowód ze spłaca kredyty, nie masz?? jakies artykuły, ze moze podpisza cos tam, ze Ukraina bedzie tam inwestowac, moze nie hahaha sam siebie posluchaj, (tylko nie wyskakuj mi tu z moim IP)
Dnia 2013-05-29 o godz. 16:10 ~ja napisał(a):
> daj dowód na to że ten shit wzrosnie, daj dowód ze chinole
> w to wejda, daj dowód ze spłaca kredyty, nie masz?? jakies
> artykuły, ze moze podpisza cos tam, ze Ukraina bedzie tam
> inwestowac, moze nie hahaha sam siebie posluchaj, (tylko
> nie wyskakuj mi tu z moim IP)
co chcesz mi zarzucić i co robisz w watkach tej spółki skoro notorycznie opluwasz Weste....masz ponad 400 innych podmiotów i nimi się interesuj skoro to dla Ciebie jest be...myślę, ze się jasno wraziłem
jak oni wejdą to nikt tu okiem nie zdąży mrugnąć!!będzie ostro do przodu,mam nadzieje ,że po walnym się dowiemy konkretów,,trzeba odpocząć dzisiaj od giełdy,pozdrawiam
może wejdą, może nie wejdą :) nic nie jest pewne wiec nie ma co się jarać, na innych spółkach taka wiadomość by już wywołała niezły skok, a tu lipa, wszyscy są zmęczeni tym ukraińskim wałkiem
Dnia 2013-05-30 o godz. 09:52 ~ja napisał(a):
> może wejdą, może nie wejdą :) nic nie jest pewne wiec nie
> ma co się jarać, na innych spółkach taka wiadomość by już
> wywołała niezły skok, a tu lipa, wszyscy są zmęczeni tym
> ukraińskim wałkiem
jak ma piąć się do góry jak na fix niewielka ilością akcji aby nie utworzyła się formacja pro wzrostowa vide 15,05. sprawdź notowania z wtorku... i kto robi wałek akcjami w W-wie
jak to się ma piąć do góry, jak praktycznie wszystkie akcje ukraińcy wyzbierali? z naszych nikt tego goowna tknąć nawet nie chce. jeżeli ukrańcy chcą znowu na naszych zarobić, to muszą grać teraz sami ze sobą i kurs dosyć wysoko podciągnąć żeby ludzie zechcieli w ogóle weste zauważyć i uwierzyć że ta firma rokuje jakieś nadzieje, bo od samego debiutu pachnącego przekrętem to żadnego światełka w tunelu widać nie było. może to china ma być tym motorem? nie wiem......
ale wiem jedno; jeżeli raz naszych oskubali, to dlaczego jeszcze raz nie oskubać? wszak jerry odkrył czyje ręce trzymają teraz akcje.......no chyba że coś nowego wymyślili- niczego nie wykluczam
Ukraińcy zwalili kurs od pierwszych sesji po debiucie do 0,45 zł. ????? NIE PRAWDA. OFE, TFI mając nie mal cały FF winne są sprowadzenia do tych poziomów.
To że BZWBK powinna zająć się ABW to inna sprawa i podzielam pogląd, że wespół z Sobolewski spółki ukraińskie były wprowadzane dla powiększenia zainteresowania GPW.
Zastanawia tylko dlaczego w ubr dopuszczono do takich strat, jakie były rzeczywiste powody nieudana sprzedaż z dużym dyskontem do Rosji, ceny ołowiu czy też inne zobowiązania, dług generalnie się zmniejszył. Sytuacja walutowa na Ukrainie jest jaka jest, stosunki z Rosją też są napięte a tam około 15% jest zbyt.
Ukraińcy gdyby mieli dostęp do GPW to pewnie kurs był by w lepszym położeniu a nie grali by na spadki.