Chyba już wszyscy co tanio kupili poniżej 5.40 zł sprzedali już swoje akcje. Pora na wzrost. Po takiej akumulacji akcji wzrost może być spory. Ale to zależy wyłącznie od kolesi którzy prowadzą tą spółkę....
jack" ma nakupione dużo po 3 , 4złote iżeby mu coś do głowy nie uderzyło ze sprzedażą ?bo wiemy czym to grozi.Coś cicho siedzi to znaczy że coś kombinuje ? pozdrawiam
Nie jestem z żadnego funda-jestem drobnym inwestorem no może średnim.Faktycznie mam nakupione po 3-4 pln. b.dużo ale część już sprzedałem-sporo jeszcze zostało !!! Czekam tak jak Wy na większy kurs ale trzeba dobierać / sprzedawać grać na krótko żeby chłopcom od naszego Badziewiaka nr:1. nie poprzewracało się w główkach.Pozdrawiam
Słowo "kolesi" zostało uzyte dosyć nie fortunnie. Nie miałem na myśli naszego JACK'a. Raczej myślałem o spekulujących na tej spółce jej właścicielach oraz Reifeisen Bank Fund - ewentualnie całą stajnię Rotschilda na czele z Goldman Bank. A wzrost jak widać się zaczął. Mylę ze początek będzie ciężki a potem polecimy - może na 8,0zł. Przydałoby się dobre info. Ale dobre info Banksterzy nam podadzą gdy rozpoczna sprzedaz tych akcji po 80,0 zł (słownie osiemdziesiąt) ....
A ja ostatnio zredukowałem swoje posiadanie Badziewiaka nr:1. wyniki za 1-kw. FATALNE ! to jednak jest dziadostwo i nawet takie transakcje jak ostatnie niczego za bardzo nie zmieniają w WYNIKACH NETTO.Te bajeczki które piszą niczego nie dają jak straty były tak dalej są i to duże na przestrzeni 4-5 lat to istna katastrofa ! Zdaję sobie sprawę że kiedyś będzie te 20-30 p;ln. pytanie kiedy ? nie szybko to jest moje zdanie.